Ξεκίνησαν στην Κεφαλονιά οι πρώτες κατεδαφίσεις κτιρίων που κρίθηκαν ακατάλληλα μετά τον σεισμό [εικόνες] - iefimerida.gr

Ξεκίνησαν στην Κεφαλονιά οι πρώτες κατεδαφίσεις κτιρίων που κρίθηκαν ακατάλληλα μετά τον σεισμό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκίνησαν στην Κεφαλονιά οι διαδικασίες κατεδάφισης των κτιρίων, τα οποία κρίθηκαν ακατάλληλα μετά τον καταστροφικό σεισμό.

Ηδη από το πρωί του Σαββάτου έπιασαν δουλειά τα μηχανήματα στο Ληξούρι, καθώς γκρεμίζουν τμηματικά ένα τριώροφο κτίριο, το οποίο βρίσκεται στην είσοδο του Ληξουρίου.

Σύμφωνα με το inkefalonia.gr, το συγκεκριμένο κτίριο είχε κριθεί κατεδαφιστέο, αφού είχε υποστεί σοβαρές ζημίες με τον δεύτερο σεισμό στις 3 Φεβρουαρίου όπου . Με την ολοκλήρωση της κατεδάφισης και την απομάκρυνση των μπαζών ο δρόμος αναμένεται να παραδοθεί σύντομα στην κυκλοφορία μιας και μέχρι τώρα ήταν κλειστός λόγω της επικινδυνότητας του κτηρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ