Ποιοι δημοτικοί αστυνομικοί μεταφέρονται σε άλλες υπηρεσίες και ποιοι παραμένουν σε καθεστώς διαθεσιμότητας - iefimerida.gr

Ποιοι δημοτικοί αστυνομικοί μεταφέρονται σε άλλες υπηρεσίες και ποιοι παραμένουν σε καθεστώς διαθεσιμότητας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους πίνακες διάθεσης των δημοτικών αστυνόμων στο πλαίσιο της κινητικότητας, κατάρτισε το ΑΣΕΠ. Συγκεκριμένα, με βάση τις αποφάσεις του υπουργείου Διοικητικής μεταρρύθμισης το ΑΣΕΠ κατάρτισε 4 πίνακες. Πίνακα κατάταξης υπαλλήλων κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, πίνακα διάθεσης και πίνακα υπαλλήλων που παραμένουν σε διαθεσιμότητα και πίνακα απορριπτέων. Οι πίνακες αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και, όπως προβλέπεται, διαβιβάζονται για τις περαιτέρω ενέργειες στα αρμόδια τριμελή ειδικά υπηρεσιακά συμβούλια για την έκδοση των τελικών πινάκων.

Από το ΑΣΕΠ, τονίζεται ότι η μοριοδότηση των προσόντων των δημοτικών αστυνομικών και η κατάρτιση των σχετικών πινάκων κατάταξης και διάθεσης βασίζονται, αποκλειστικά, στα στοιχεία, όπως ακριβώς απεστάλησαν από τις αρμόδιες διευθύνσεις διοικητικού και τις προτιμήσεις των ενδιαφερομένων σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της εξέτασης, όσων εξ' αυτών εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τη μετάταξή τους στην Ελληνική Αστυνομία, στα σωματικά, ψυχικά και διανοητικά τους προσόντα, όπως αυτά απεστάλησαν από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.
Επισημαίνεται, δε, ότι για λόγους διαφάνειας της διαδικασίας επιλογής του προσωπικού που θα διατεθεί μέσω της κινητικότητας σε διάφορους φορείς και προκειμένου να καταστεί δυνατός ο έλεγχος περί ορθής μοριοδότησης των προσόντων των υπαλλήλων βάσει των υποβληθέντων πινάκων με τα κριτήρια αξιολόγησης,

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πίνακες δημοτική αστυνομία AΣΕΠ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ