Τα ζώδια της Κυριακής 16 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 16 Μαρτίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Η Παρασκευή είναι μια πολύ ωραία μέρα, για να ασχοληθείτε, εσείς οι Κριοί, με τα αγαπημένα πρόσωπα, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή ενδεχομένως κάποια θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή με την υγεία σας έρχονται στο προσκήνιο. Η Πανσέληνος μπορεί να δημιουργήσει διλήμματα ανάμεσα σε ό,τι αγαπάτε και στις εργασιακές σας υποχρεώσεις, παρά το γεγονός ότι έστω και μέσα από διλήμματα τα πράγματα παίρνουν μια σταθεροποιητική τροπή. Ευχάριστες συναντήσεις θα έχετε, αν είστε γεννημένοι τον Μάρτιο. Κατά τη διάρκεια συναντήσεων με φίλους ή στη διάρκεια κοινωνικών εκδηλώσεων θα έχετε απρόσμενα γεγονότα, ενώ σύντομα θα έχετε σημαντικότατες πληροφορίες. Συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους που μπορεί να σας έχουν ανάγκη. Αν είστε γεννημένοι αρχές Απριλίου, μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα για μια καινούργια ζωή.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους η Παρασκευή είναι μια ευχάριστη μέρα, για να λύσετε θέματα που έχουν σχέση με την οικογένειά σας, ενώ οτιδήποτε έχει σχέση με τα παιδιά ή την κοινωνική σας ζωή μπορεί να προχωρήσει κατά τον καλύτερο τρόπο. Το Σάββατο και η Κυριακή είναι δικές σας μέρες, κατά τις οποίες μπορείτε να έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακόμη και η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται την Κυριακή, μπορεί να είναι σταθεροποιητική. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες ή να προκύψουν θέματα τα οποία θα σας απασχολήσουν, όμως το γεγονός ότι συμμετέχει ο Κρόνος σημαίνει ότι θα μπορούσατε έστω και μετά από διαφωνίες να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Γενικά η Σελήνη στην Παρθένο είναι δημιουργική και δυνατή. Ένα επαγγελματικό θέμα μπορείτε να επιλύσετε εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, ενώ η εβδομάδα αρχίζει με απρόβλεπτες εξελίξεις στον επαγγελματικό σας τομέα, ο οποίος θα είναι πολύ σημαντικός.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους σήμερα είναι μια πάρα πολύ καλή μέρα, ένα νέο ξεκίνημα μπορεί να σας βοηθήσει. Ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις εξελίσσονται ιδιαίτερα ευνοϊκά. Το Σάββατο και την Κυριακή ενδεχομένως να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένειά σας. Την Κυριακή η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στην Παρθένο σάς διχάζει ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας θέματα. Δεν αποκλείεται να κάνετε συζητήσεις και να έχετε διλήμματα, προκειμένου να προασπιστείτε τα συμφέροντα είτε της οικογένειας είτε της κοινωνικής ή επαγγελματικής σας ζωής, τομείς οι οποίοι βάλλονται αυτόν τον καιρό. Ανοίξτε ένα παράθυρο στην τύχη, ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι αρχές Ιουνίου, γιατί τα πράγματα εξελίσσονται κατά τον καλύτερο τρόπο. Μην παραμελείτε την υγεία σας ή την υγεία των δικών σας ανθρώπων.

Καρκίνος

Η Παρασκευή για σας τους Καρκίνους είναι μια μέρα, κατά την οποία μπορείτε να ρυθμίσετε οικονομικά σας θέματα. Μπορείτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, ώστε να επιλύσετε και τα τρέχοντα οικονομικά σας, αλλά και εφορίες, δάνεια, ασφάλειες. Το Σάββατο και την Κυριακή η Σελήνη στην Παρθένο σάς φέρνει πιο κοντά σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται την Κυριακή, δεν είναι τόσο δυσαρμονική για εσάς. Μπορεί να έχετε διλήμματα ανάμεσα τα μελλοντικά σας σχέδια και στην καθημερινή σας ζωή, όμως ουσιαστικά τα πράγματα βελτιώνονται. Ωστόσο, ένα οικογενειακό θέμα παραμένει να απασχολεί εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Προετοιμαστείτε για μια έκπληξη που μπορεί να υπάρχει την ερχόμενη εβδομάδα πάνω σε οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα.

Λέων

Την Παρασκευή η Σελήνη είναι στο δικό σας ζώδιο κι εσείς οι Λέοντες μπορείτε να κάνετε ένα νέο, προσωπικό ξεκίνημα. Το Σάββατο και την Κυριακή τα οικονομικά σας μπορεί να είναι σε πρώτο πλάνο και να απασχολούν το μυαλό σας. Μπορείτε να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα σε σχέσεις και συνεργασίες, όμως υπάρχουν και κάποια εμπόδια τα οποία δεν σας αφήνουν να χειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας. Ενδεχομένως να πρέπει να αλλάξετε κάτι στον ρυθμό της ζωής σας, θα το δείτε μέσα τις επόμενες μέρες, κατά τις οποίες θα είστε πολύ πιο δυναμικοί και πολύ πιο δημιουργικοί γενικότερα. Την Κυριακή μην αφήσετε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας να χαλάσουν το κέφι σας και τη ζωή σας.

Παρθένος

Αυτό το Σαββατοκύριακο ενδεχομένως να σας φορτίσει η Πανσέληνος η οποία γίνεται στο δικό σας ζώδιο, την Παρθένο, παρά το γεγονός ότι μετά από κάποιες εντάσεις και κάποιες αναταράξεις μπορεί να βρείτε λύσεις, οι οποίες θα είναι πολύ πολύ σημαντικές και θα σας κάνουν αρκετά δυναμικούς. Κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε θέματα εργασίας, το οποίο θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό και θα ευνοήσει και τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο γενικότερα. Το τριήμερ αυτό είστε πολύ δυνατοί και έτοιμοι να περάσετε σε νέα φάση αλλαγών. Στο χώρο της εργασίας σας ενδεχομένως να υπάρξουν άνθρωποι, οι οποίοι σας βοηθούν και με τους οποίους μπορείτε να έχετε κοινούς στόχους. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας θα έχετε νέα δεδομένα για τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, τα οποία θα είναι πολύ σημαντικά και τα οποία μπορούν να συζητηθούν κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Αποφύγετε τα έξοδα.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς την Παρασκευή οι φίλοι μπορεί να είναι ιδιαίτερα δυνατοί και να σας βοηθήσουν. Το Σάββατο και την Κυριακή όμως ενδεχομένως να έχετε κάποιες έννοιες, οι οποίες είναι σημαντικές. Η Πανσέληνος φορτίζει την συναισθηματική σας ζωή, ενώ ο Άρης δημιουργεί εντάσεις για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Παρ΄ όλα αυτά, μπορείτε να πετύχετε πολλά τις επόμενες μέρες εσείς που είστε γεννημένοι τον Σεπτέμβριο ή στις αρχές Οκτωβρίου. Ο χώρος της εργασίας σας παρουσιάζει κάποια σκαμπανεβάσματα, αν και θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στον τομέα αυτό.

Σκορπιός

Εσάς τους Σκορπιούς σας απασχολεί άμεσα η συναισθηματική σας ζωή αυτό το Σαββατοκύριακο, με τα συν και τα πλην της, με προβλήματα, τα οποία ενδεχομένως να έχετε αυτόν τον καιρό, όμως οι εξελίξεις φαίνονται αρκετά καλές και σε οικογενειακό επίπεδο. Όσον αφορά στόχους που έχετε βάλει, ενδεχομένως, να υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν διάκεινται ευμενώς προς εσάς, ίσως να θέλουν να αλλάξουν τα σχέδιά σας. Φροντίστε με την διαίσθηση που σας διακρίνει να μπορέσετε να παρεμποδίσετε ανθρώπους που θέλουν να μπλοκάρουν τις ενέργειές σας. Ενδεχομένως να κάνετε έξοδα για το σπίτι ή την οικογένειά σας γενικότερα, ενώ θα δεχθείτε φίλους ή αγαπημένα σας πρόσωπα στο σπίτι σας.

Τοξότης

Ευχάριστη θα είναι για σας τους Τοξότες η Παρασκευή, με τη Σελήνη στο Λέοντα να σας ανοίγει νέους δρόμους. Όμως το Σάββατο και την Κυριακή η Σελήνη στην Παρθένο σάς δείχνει υποχρεώσεις που έχετε και στον κοινωνικό ή επαγγελματικό σας περίγυρο αλλά και στην οικογένειά σας. Ορισμένες οικογενειακές σας καταστάσεις ενδεχομένως να δυσκολεύονται λόγω οικονομικών θεμάτων. Όμως κάποιοι συγγενείς ή φίλοι θα σας βοηθήσουν, ιδιαίτερα εσάς που είστε γεννημένοι αρχές Δεκεμβρίου. Με την συμπαράστασή τους θα ξεπεράσετε πιο εύκολα τις δυσκολίες. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας θα δείτε φιλικά ή αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία είναι σημαντικά για σας. Τα παιδιά ή ο ερωτικός σας σύντροφος μπορεί να έχουν κάποιους προβληματισμούς, αν είστε γεννημένοι αρχές Δεκεμβρίου.

Αιγόκερως

Εσείς οι Αιγόκεροι μπορείτε να ρυθμίσετε οικονομικά σας θέματα την Παρασκευή και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα όσον αφορά τα τρέχοντα οικονομικά σας. Η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, δεν είναι ιδιαίτερα δυσαρμονική όσον αφορά το ζώδιό σας. Αντίθετα μπορεί να βρείτε λύσεις, οι οποίες θα είναι πάρα πολύ σημαντικές και θα βοηθήσουν τα σχέδιά σας, ιδιαίτερα αυτά που αφορούν τα οικονομικά σας. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με την οικογένειά σας έρχονται και πάλι στο προσκήνιο.

Υδροχόος

Την Παρασκευή απρόσμενες εξελίξεις περιμένουν εσάς τους Υδροχόους που είστε γεννημένοι τον Ιανουάριο, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή ένα οικονομικό σας θέμα, είτε έχει σχέση με τα τρέχοντα οικονομικά σας είτε με τα οικονομικά τρίτων, σας φορτίζει. Εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας είστε πολύ δυναμικοί. Κάντε ένα νέο ξεκίνημα, εκμεταλλευόμενοι τις πολλές πληροφορίες που θα μάθετε . Η συναισθηματική σας ζωή έχει να σας δώσει πολλά.

Ιχθείς

Σαφώς η Πανσέληνος η οποία πραγματοποιείται απέναντι από το ζώδιό σας δημιουργεί εντάσεις για σας τους Ιχθύς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, χαλώντας σας λίγο το κέφι. Σε λίγες μέρες θα λάβετε πληροφορίες, ενώ οι μυστικές επαφές ή συμφωνίες ευνοούνται. Παρ΄ όλα αυτά, ακόμα και κατά την διάρκεια της Πανσελήνου, μπορείτε να ζητήσετε την βοήθεια ανθρώπων που ενδιαφέρονται για σας. Μετά από κάποια συμφωνία θα σταθεροποιηθούν κάποια σχέδιά σας. Αντιφατικά όμως είναι τα γεγονότα για σας που έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες. Αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας περιμένετε να μάθετε πολλά.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ