Η γυμνή δρομέας του Λονδίνου -Πέταξε τα ρούχα και βγήκε για τρέξιμο στις λεωφόρους [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η γυμνή δρομέας του Λονδίνου -Πέταξε τα ρούχα και βγήκε για τρέξιμο στις λεωφόρους [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τρέξιμο απελευθερώνει μεν, αλλά όταν οι ειδικοί προβάλλουν τέτοια επιχειρήματα μιλούν για τα αρνητικά συναισθήματα και το άγχος που μπορεί να διώξει κάποιος με λίγο τρέξιμο. Μία γυναίκα όμως το παρεξήγησε τελείως. Και απελευθερώθηκε από τα ρούχα της.

Η συγκεκριμένη εθεάθη να τρέχει ολόγυμνη, σε πολυσύχναστους δρόμους του Λονδίνου! Την τολμηρή δρομέα εντόπισε ένας επιβάτης λεωφορείου που περνούσε από το σημείο την ίδια ώρα, ο οποίος δεν έχασε ευκαιρία και τράβηξε βίντεο της πιο αποκαλυπτικής προπόνησης, με τη γυναίκα να τρέχει ανάμεσα σε περαστικούς αμέριμνη.

Αμέσως μετά ο επιβάτης το ανάρτησε στο Facebook, με το υλικό να γίνεται αμέσως viral. Σύμφωνα με τον ίδιο, η τολμηρή δρομέας φερόταν απόλυτα φυσιολογικά- σαν να έτρεχε με πλήρη εξοπλισμό- ενώ δεν φάνηκε να ταράζεται ούτε όταν την σταμάτησε η αστυνομία έξω από ένα πάρκο. Πάντως, σύμφωνα με την Daily Mail, δεν αναφέρθηκε κάποια σύλληψη για σχετικό γεγονός.

Η γυμνή δρομέας του Λονδίνου -Πέταξε τα ρούχα και βγήκε για τρέξιμο στις λεωφόρους [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Η γυμνή δρομέας του Λονδίνου -Πέταξε τα ρούχα και βγήκε για τρέξιμο στις λεωφόρους [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ