Δύο ώρες μετά την εξαφάνιση του boeing έγινε σεισμός-«Θα μπορούσε να προκληθεί από τη συντριβή του», λένε οι ερευνητές - iefimerida.gr

Δύο ώρες μετά την εξαφάνιση του boeing έγινε σεισμός-«Θα μπορούσε να προκληθεί από τη συντριβή του», λένε οι ερευνητές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εν μέσω πληροφοριών ότι το μοιραίο αεροσκάφος της Malaysian κατευθύνθηκε τελικά προς τα νησιά Αντεμάν, ότι κάποιος από μέσα έκελεισε τα συστήματα εντοπισμού και ότι μπορεί να διένυσε έως και 2.300 μίλια μετά το τελευταίο στίγμα του, ένα νέο στοιχείο, που ίσως βοηθήσει την κατεύθυνση των ερευνών, έρχεται στο φως: Σύμφωνα με Κινέζους ερευνητές δύο ώρες αφότου το αεροσκάφος έδωσε το τελευταίο στίγμα του σημειώθηκε σεισμικό γεγονός στον πυθμένα της θάλασσας στην περιοχή μεταξύ της Μαλαισίας και του Βιετνάμ.

«Το σεισμικό γεγονός στον πυθμένα της θάλασσας μπορεί να προκλήθηκε από την συντριβή και βύθιση του αεροπλάνου στην θάλασσα», δήλωσαν συγκεκριμένα ερευνητές του Πανεπιστημίου Επιστημών και Τεχνολογίας της Κίνας, τονίζοντας ότι το «επίκεντρο» εντοπίζεται 72 μίλια βορειοανατολικά από το σημείο που χάθηκε η επαφή με το αεροπλάνο. Οι Κινέζοι ερευνητές σημειώνουν επίσης ότι η συγκεκριμένη περιοχή δεν είναι σεισμογενής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ