Τα ιστορικά γραφεία της Ολυμπιακής Αεροπορίας στη Συγγρού γίνονται ζαχαροπλαστείο - iefimerida.gr

Τα ιστορικά γραφεία της Ολυμπιακής Αεροπορίας στη Συγγρού γίνονται ζαχαροπλαστείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ωδή στη σοκολάτα, επέλαση ζαχαρωτών και εκλεπτυσμένων γεύσεων: αυτό το είναι το μέλλον των γραφείων της Ολυμπιακής Αεροπορίας στη λεωφόρο Συγγρού, σημείο αναφοράς της πόλης. Γράφει χαρακτηριστικά η Σίβυλλα στο Βήμα:

«Ανεβαίνοντας την λεωφόρο Συγγρού παρατηρώ ότι τα γραφεία της άλλοτε κραταιάς «Ολυμπιακής Αεροπορίας» γίνονται “Fresh”. Η δημοφιλής αλυσίδα ζαχαροπλαστείων με τα δεκάδες καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα, εγκαταστάθηκε στο κτίριο. Εκεί όπου άλλοτε γινόταν χαμός για ένα εισιτήριο. Στον πάνω ακριβώς όροφο, πολλά χρόνια πριν, πραγματοποιούνταν συνεδριάσεις του Δ.Σ. της «Ολυμπιακής Αεροπορίας».
Πολλές από αυτές ήταν εκρηκτικές με τους εκάστοτε Προέδρους να έρχονται αρκετές φορές σε απόγνωση. Η αεροπορική εταιρεία που ίδρυσε ο μεγιστάνας Αριστοτέλης Ωνάσης είχε αρχίσει να αντιμετωπίζει σοβαρότατα οικονομικά, διοικητικά και οργανωτικά προβλήματα. Ήταν αρκετοί αυτοί που υποστήριζαν ότι τα γραφεία τα οποία βρίσκονται απέναντι από το ιστορικό κτίριο του Φιξ θα έμεναν για αρκετό καιρό σκονισμένα, κλειστά, βρώμικα. Τώρα όμως όλα άλλαξαν. Σε μερικές μέρες οι μεγάλες κρυστάλλινες πόρτες θα ανοίξουν. Τα χρώματα είναι έντονα, εκτυφλωτικά, αισιόδοξα. Απέναντι ακριβώς το κτίριο του Φιξ θα στεγάσει το «Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης». Η Συγγρού αλλάζει. Προς το καλύτερο…».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ