Πτήσεις ρωσικών μαχητικών πάνω από τη Μεσόγειο- Για εκπαιδευτικές ασκήσεις κάνει λόγο η Μόσχα - iefimerida.gr

Πτήσεις ρωσικών μαχητικών πάνω από τη Μεσόγειο- Για εκπαιδευτικές ασκήσεις κάνει λόγο η Μόσχα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση του εκπροσώπου του ρωσικού πολεμικού ναυτικού, ότι ρωσικά μαχητικά αεριωθούμενα και ελικόπτερα άρχισαν εκπαιδευτικές πτήσεις πάνω από τη Μεσόγειο.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφαξ, ο εκπρόσωπος του ρωσικού πολεμικού ναυτικού, Βαντίμ Σέργκα, δήλωσε, πως το αεροπλανοφόρο Ναύαρχος Κουζνέτσοφ του ρωσικού Βόρειου Στόλου, συμμετέχει στα γυμνάσια και η εκπαίδευση περιλαμβάνει τακτικές για προσβολή αεροπορικών στόχων και άλλες τεχνικές μάχης.

Ο εκπρόσωπος δεν έκανε καμιά αναφορά στην αντιπαράθεση της Ρωσίας με την Ουκρανία για τη χερσόνησο της Κριμαίας, όπου τον έλεγχο έχουν αναλάβει οι ρωσικές δυνάμεις. Το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό έχει στείλει στη Μαύρη Θάλασσα ένα αντιτορπιλλικό με κατευθυνόμενους πυραύλους, το USS Truxtun, λέγοντας πως πρόκειται για ανάπτυξη ρουτίνας που είχε προγραμματισθεί πριν από την κρίση στην Ουκρανία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μεσόγειος πτήσεις Ρωσικά μαχητικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ