Επιτήδειοι εμφανίζονται ως ελεγκτές του ΣΔΟΕ στη Ρόδο -Ανάστατη η αγορά του νησιού - iefimerida.gr

Επιτήδειοι εμφανίζονται ως ελεγκτές του ΣΔΟΕ στη Ρόδο -Ανάστατη η αγορά του νησιού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιτήδειοι παριστάνουν τους ελεγκτές του ΣΔΟΕ και πραγματοποιούν ελέγχους σε καταστήματα και επιχειρήσεις στην αγορά της Ρόδου. Το φαινόμενο έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις αφού εκτός των άλλων οι ελεγκτές-μαιμούδες εμφανίζονται έτοιμοι να κάνουν τα «στραβά μάτια» για «παραβάσεις» που έχουν διαπιστώσει, φυσικά με το αζημίωτο.
Για τον λόγο αυτό εκδόθηκε σήμερα ανακοίνωση από την περιφερειακή διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου του ΣΔΟΕ, όπου εφιστά την προσοχή των επιχειρηματιών στα εξής:
«Πρέπει ο έλεγχος να γίνεται τουλάχιστον από δύο ελεγκτές, που θα πρέπει να επιδεικνύουν την υπηρεσιακή τους ταυτότητα ενώ θα πρέπει να επιδεικνύουν και την εντολή ελέγχου».
Σε περίπτωση που δεν επιδεικνύονται τα προαπαιτούμενα αυτά, θα πρέπει οι επιχειρηματίες να ειδοποιούν άμεσα την αστυνομία, καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΔΟΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΔΟΕ έλεγχοι ρόδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ