Χρυσό κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Βαρουφάκη να κατέβει ευρωβουλευτής κι αυτός δεν θέλει – Το κόλπο για να τον πείσουν - iefimerida.gr

Χρυσό κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Βαρουφάκη να κατέβει ευρωβουλευτής κι αυτός δεν θέλει – Το κόλπο για να τον πείσουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε βαρύ προβληματισμό έχει πέσει το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ που καταρτίζει τη λίστα των ευρωβουλευτών, αφού η Κουμουνδούρου θέλει διακαώς να δει τον γνωστό καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας και αρθρογράφο, Γιάννη Βαρουφάκη στους υποψηφίους της, αλλά αυτός δεν θέλει.

Ο Γιώργος Παπαχρήστος γράφει σήμερα στα Νέα, πως ο «είμαι ο μετά Χριστον προφήτης της κρίσης» Βαρουφάκης – όπως λέει χαρακτηριστικά, είναι αμετάπειστος. Για το λόγο αυτό σκέφτονται μάλιστα να βάλουν τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα να μιλήσει με τον Γιάννη Βαρουφάκη μπας και του αλλάξει γνώμη. Ο Γιώργος Παπαχρήστος αναρωτιέται γιατί είναι τόσο επιφυλακτικός ο Γιάννης Βαρουφάκης να πάει στις Βρυξέλλες και καταλήγει « Επειτα από σύντομη σκέψη κατέληξα στο προφανές: τι να λένε οι Βρυξέλλες τώρα για κάποιον που προώρισται (προσοχή στο ρήμα, παρακαλώ) να παίξει ρόλο στην κεντρική πολιτική σκηνή;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ