Μία ακόμη μαρτυρία για το χαμένο Boeing της Malaysia: «Είδα το αεροσκάφος να φλέγεται» - iefimerida.gr

Μία ακόμη μαρτυρία για το χαμένο Boeing της Malaysia: «Είδα το αεροσκάφος να φλέγεται»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό του Βoeing της Malaysia Airlines συνεχίζονται και τα σενάρια για την τύχη του αεροσκάφους δίνουν και παίρνουν, μία μαρτυρία εργαζομένου σε εξέδρα άντλησης πετρελαίου στις νοτιοανατολικές ακτές του Βιετνάμ, φέρνει το αεροπλάνο να πέφτει φλεγόμενο στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το δίκτυο ABC, ο Μάικλ ΜακΚέι έστειλε επιστολή αρχικά στην εταιρεία όπου εργάζεται και στη συνέχεια στις αρχές του Βιετνάμ αναφέροντας όσα είδε:

«Πιστεύω ότι είδα το αεροσκάφος των Malaysia Airlines να πέφτει. Η ώρα είναι ακριβής... Είδα το αεροπλάνο να φλέγεται και να πέφτει ακέραιο στη θάλασσα, μέχρι που οι φλόγες έσβησαν έπειτα από 10 - 15 δευτερόλεπτα».

Οι αρχές του Βιετνάμ επιβεβαίωσαν πως έλαβαν την αναφορά του εργαζομένου, ωστόσο όπως ανακοίνωσαν, οι έρευνες που έγιναν σε συνέχεια της μαρτυρίας απέβησαν και πάλι άκαρπες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ