Εκκληση στους χρήστες του διαδικτύου: Βοηθήστε στον εντοπισμό του Boeing -Ψάξτε από τον υπολογιστή σας για συντρίμμια [χάρτης] - iefimerida.gr

Εκκληση στους χρήστες του διαδικτύου: Βοηθήστε στον εντοπισμό του Boeing -Ψάξτε από τον υπολογιστή σας για συντρίμμια [χάρτης]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη συνδρομή των χρηστών του Διαδικτύου ζητούν για τον εντοπισμό του αεροσκάφους της Malaysia Airlines, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν την Παρασκευή το βράδυ. Συγκεκριμένα, η αμερικανική εταιρεία Digital Globe ζήτησε τη βοήθεια των χρηστών του internet, ώστε να ψάξουν κι αυτοί για πιθανά ίχνη του μοιραίου Boeing.

Συγκεκριμένα, η ιδιότυπη αυτή έρευνα θα πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας Tomnod, χρησιμοποιώντας τις δορυφορικές εικόνες από το Google Earth. Οι χρήστες θα βλέπουν τις περιοχές των ερευνών και στην περίπτωση που εντοπίζουν κάποιο ίχνος, θα βάζουν τα ανάλογα σημάδια -συντρίμμια, σωστική λέμβος, πετρελαιοκηλίδα.

Το εγχείρημα έχει ήδη ξεκινήσει και όπως λένε οι επικεφαλής, η συμμετοχή του κόσμου είναι μεγάλη, ωστόσο θα χρειαστούν περισσότερες τεχνικές βελτιώσεις, ώστε το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο.

ΕΔΩ θα μπορέσει κάποιος να βοηθήσει στην αναζήτηση του χαμένου Boeing.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πτήση διαδίκτυο Boeing αναζήτηση Malaysia Airlines
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ