Συγγενείς επιβατών του μοιραίου Boeing πέταξαν μπουκάλια στους υπεύθυνους των ερευνών [βίντεο] - iefimerida.gr

Συγγενείς επιβατών του μοιραίου Boeing πέταξαν μπουκάλια στους υπεύθυνους των ερευνών [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χάος επκράτησε στην πρώτη συνάντηση των συγγενών των 293 αγνοουμένων επιβατών της μοιραίας πτήσης της Malaysia Airlines, με αξιωματούχους της κινεζικής κυβέρνησης, που έχουν αναλάβει τις έρευνες. Η οργή ήταν έκδηλη και πέρα από τις φωνές, κάποιοι δεν δίστασαν να πετάξουν ακόμη και μπουκάλια, προς την πλευρά των αξιωματούχων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έγινε στο Πεκίνο, οι συγγενείς των αγνοουμένων ζήτησαν απαντήσεις για το θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες πέντε ημέρες.

Παρά την προσπάθεια των αξιωματούχων να πείσουν τους συγγενείς ότι οι Αρχές κάνουν ό,τι μπορούν, η οργή και η απογοήτευσή τους από τους χειρισμούς της κινεζικής κυβέρνησης στην αναζήτηση των αγαπημένων τους προσώπων, τους κυρίευσε με αποτέλεσμα να επικρατήσει το απόλυτο χάος.

«Πού ήσασταν τόσο καιρό;». «Πείτε μας ποιες είναι οι πιθανότητες επιβίωσης των επιβαινόντων» είπε ένας άλλος, ενώ μια γυναίκα φώναζε «άχρηστη κυβέρνηση».

Συγγενείς επιβατών του μοιραίου Boeing πέταξαν μπουκάλια στους υπεύθυνους των ερευνών [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Συγγενείς επιβατών του μοιραίου Boeing πέταξαν μπουκάλια στους υπεύθυνους των ερευνών [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ