Ρεσιτάλ βλακείας: Ληστής πόζαρε στο Facebook με το πολυβόλο όπλο του και συνελήφθη από το FBI [εικόνα] - iefimerida.gr

Ρεσιτάλ βλακείας: Ληστής πόζαρε στο Facebook με το πολυβόλο όπλο του και συνελήφθη από το FBI [εικόνα]

Ρεσιτάλ βλακείας: Ληστής πόζαρε στο Facebook με το πολυβόλο όπλο του και συνελήφ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν ένας άνθρωπος αποφασίζει να ρισκάρει τα πάντα, επιχειρώντας μία σειρά από ένοπλες ληστείες, τότε καλό θα ήταν να κρατά όσο το δυνατόν πιο... μυστική τη παράνομη δραστηριότητα του. Κάθε άσκοπη αναφορά των πράξεων, ή κάθε ένδειξη που τις μαρτυρεί, μπορεί να τον οδηγήσει στην καταστροφή. Αυτό δεν φάνηκε να το υπολογίζει καθόλου ο Τζουλς Μπάχλερ, ο οποίος φρόντισε να διευκολύνει στα μέγιστα το FBI, ποζάροντας στο Facebook αγκαλιά με το όπλο που χρησιμοποίησε στις ένοπλες ληστείες του.

Μέσα σε διάστημα οκτώ ημερών υπήρξαν τρεις ληστείες σε τράπεζες του Μίσιγκαν. Το κοινό σημείο των τριών κρουσμάτων, ήταν ένα μαύρο οπλοπολυβόλο. Η αστυνομία άρχισε την έρευνα γύρω από τις τρεις υποθέσεις που δημιούργησαν αίσθηση και δεν άργησε να βρει το βασικό κατηγορούμενο. Οχι όμως επειδή αυτός είχε αφήσει κάποιο στοιχείο σε κάποια από τις τρεις του ληστείες, αλλά επειδή... φρόντισε πριν τις πραγματοποιήσει να ποζάρει στο Facebook κρατώντας το όπλο χρησιμοποίησε.

Ενας πράκτορας του FBI ανακάλυψε το λογαριασμό του 21χρονου Μπάχλερ και αμέσως συνέδεσε το περιεχόμενο της φωτογραφίας με τις ληστείες που είχαν προηγηθεί. Τόσο το όπλο, όσο και τα ρούχα του δράστη έμοιαζαν με τις περιγραφές των μαρτύρων. Το τελειωτικό χτύπημα όμως για τον Αμερικανό ληστή ήταν το... σχόλιο ενός φίλου του. Συγκεκριμένα, ο φίλος του 21χρονου προσπάθησε να τον προειδοποιήσει για την απερίσκεπτη ενέργειά του λέγοντας του: «Εχεις τρελαθεί; Εγω δεν θα δημοσίευα κάτι τέτοιο ποτέ, οι αστυνομικοί μπορεί να τα παρακολουθούν αυτά».

Ο Τζουλς Μπάχλερ συνελήφθη από το FBI, χωρίς όμως να γίνει γνωστός ο ακριβής λόγος που ο 21χρονος θεωρείται βασικός ύποπτος για τις τρεις υποθέσεις. Το Facebook αποδείχθηκε... αχίλλειος πτέρνα του ληστή, ενώ ο φίλος του φέρεται σαν προάγγελος της... καταστροφής του.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο αφελής 21χρονος στο Facebook:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ