Νέα ανάκληση προϊόντος από τον ΕΦΕΤ -Βρέθηκε κέικ με μύκητες - iefimerida.gr

Νέα ανάκληση προϊόντος από τον ΕΦΕΤ -Βρέθηκε κέικ με μύκητες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη διακίνηση κέικ με ανάπτυξη μυκήτων πρασινωπής χροιάς στο εσωτερικό στρώμα του προϊόντος και παρουσία δυσάρεστης οσμής διαπίστωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας.Πρόκειται για το προιόν «κέικ με γεύση φράουλας - MIDI FARCI FRAGOLA, DO-RA SNACS Srl», σε πολυσυσκευασία των δέκα τεμαχίων των 28γρ. έκαστο, με αριθμό παρτίδας L30213A και ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 28/7/2014.

Το προϊόν παρασκευάζεται από την ιταλική εταιρεία CASALINI SRL και διακινείται στην Ελλάδα από την εταιρεία VICTORY ΑΒΕΕ, με έδρα την 44η οδό νούμερο 14 Βιο.Πα. 'Ανω Λιοσίων.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την εταιρεία διακίνησης την άμεση ανάκληση/απόσυρση της συγκεκριμένης παρτίδας από την αγορά και καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί το προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΦΕΤ Kέικ ανάκληση μύκητες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ