Του έσωσαν τη ζωή και αυτός θέλει να τους κάνει μήνυση -Ζητάει 500.000 δολάρια - iefimerida.gr

Του έσωσαν τη ζωή και αυτός θέλει να τους κάνει μήνυση -Ζητάει 500.000 δολάρια

Του έσωσαν τη ζωή και αυτός θέλει να τους κάνει μήνυση -Ζητάει 500.000 δολάρια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα έπρεπε να μνημονεύει το όνομά τους κάθε ημέρα και να μην ξεχάσει ποτέ, όσα χρόνια ζήσει, γι'αυτό που έκαναν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι για εκείνον. Ενας άνδρας από το Κολοράντο έχει αντίθετη γνώμη. Ετσι, αποφάσισε να κάνει μήνυση σε εκείνους που του έσωσαν τη ζωή.

Ο Ρόι Ορτίζ απεγκλωβίστηκε από διασώστες τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν παγιδεύτηκε μέσα στο μισοβυθισμένο αυτοκίνητό του, εξαιτίας των πλημμυρών που είχαν πλήξει την περιοχή. Τώρα, όμως, είναι έτοιμος να τους πάει στα δικαστήρια, διεκδικώντας αποζημίωση 500.000 δολαρίων.

Αιτία η καθυστέρηση που «χρεώνει» στους διασώστες, καθώς -όπως λέει- τους περίμενε για δύο ώρες. «Σαφώς και τους ευχαριστεί, γιατί του έσωσαν τη ζωή εκείνη την ημέρα. Αλλά αυτό δεν σβήνει το λάθος που έκαναν» εξήγησε ο δικηγόρος του, μιλώντας στη Huffington Post.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μήνυση ειδήσεις πλημμύρες διασώστες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ