Παίκτης του χόκεϊ επί πάγου έπαθε καρδιακό επεισόδιο, την ώρα του αγώνα -Κατέρρευσε στον πάγκο [βίντεο] - iefimerida.gr

Παίκτης του χόκεϊ επί πάγου έπαθε καρδιακό επεισόδιο, την ώρα του αγώνα -Κατέρρευσε στον πάγκο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το χόκεϊ επί πάγου θεωρείται από τα πιο σκληρά και επικίνδυνα αθλήματα. Συχνά οι αθλητές του καταλήγουν σε νοσοκομείο, συνήθως όμως με κατάγματα ή για ράμματα και όχι εξαιτίας καρδιακού επεισοδίου, όπως συνέβη στην περίπτωση του Ριτς Πέβερλι.

Ο παίκτης των Dallas Stars κατέρρευσε στον πάγκο την ώρα της αναμέτρησης με τους Columbus Blue Jackets, στο NHL. Μόλις τον είδαν να λιποθυμά πάγωσε το αίμα όλων και αμέσως έτρεξαν κοντά του, με τον προπονητή που ήταν δίπλα του να φωνάζει πανικόβλητος για βοήθεια. Ο Πέβερλι μεταφέρθηκε στο διάδρομο πίσω από τον πάγκο και του χορηγήθηκε οξυγόνο, ενώ μετά από λίγο ανέκτησε τις αισθήσεις του.

Ο 31χρονος παίκτης διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για καρδιακό επεισόδιο, αλλά η κατάστασή του είναι σταθερή. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πέβερλι αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του, καθώς είχε χάσει την προετοιμασία, αλλά και τους πρώτους αγώνες της σεζόν επειδή είχε αρρυθμίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ