Η σωσίας της Ολγας Κεφαλογιάννη στο Χόλιγουντ, προκαλεί σύγχυση [εικόνες και βίντεο] - iefimerida.gr

Η σωσίας της Ολγας Κεφαλογιάννη στο Χόλιγουντ, προκαλεί σύγχυση [εικόνες και βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια φωτογραφία της δίπλα στον Αντόνιο Μπαντέρας που κυκλοφορεί προκάλεσε αναστάτωση, αφού πολλοί πίστεψαν πως η υπουργός Τουρισμού ετοιμάζει κάτι σημαντικό – ίσως μια νέα ταινία που θα γυριστεί στην Ελλάδα. Ομως, η έρευνα έδειξε πως ναι, υπάρχει η απόλυτη σωσίας της Ολγας Κεφαλογιάννη στο Χόλιγουντ.

Πρόκειται για τον Τζίνα Καράνο (φωτογραφία πάνω), γεννημένη τον Απρίλιο του 1982 στο Ντάλας. Η Τζίνα -που γεννήθηκε μια μέρα που η πόλη της άδειαζε, λόγω προειδοποίησης για τυφώνα- ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες, ήταν πρωταθλήτρια στο kick boxing και έχει αρχίσει δυναμικά την κινηματογραφική της καριέρα. Ο μεγαλύτερος ρόλος της ήταν στο Haywire με τον Μπαντέρας, που την οδήγησε ακόμη και στο κόκκινο χαλί της Μπερλινάλε. Την... σωσία της Ολγας Κεφαλογιάννη, εντόπισε το tourismlobby.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ