Πέντε σούπερ τρικ που πρέπει να γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν iPhone -Πώς θα γίνει το κινητό σας γρηγορότερο[εικόνες] - iefimerida.gr

Πέντε σούπερ τρικ που πρέπει να γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν iPhone -Πώς θα γίνει το κινητό σας γρηγορότερο[εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αγαπημένο σας έγινε ξαφνικά πολύ αργό; Μην απελπίζεστε. Δεν σημαίνει ότι ήρθε η ώρα για αντικατάσταση της iPhone συσκευής σας. Αντιθέτως μπορείτε να την φτιάξετε χωρίς να χαλάσετε ούτε ένα σεντ. Εντελώς μόνοι σας.

Η Huffington Post παρουσιάζει πέντε τρόπους για να κάνετε το iPhone κινητό σας να λειτουργεί καλύτερα και πιο γρήγορα.

  • Aπαλλαγείτε από ότι δεν χρειάζεστε

Αν καθίσετε να δείτε τι χώρο καταλαμβάνουν στη μνήμη του κινητού σας παιχνίδια και άλλες εφαρμογές θα εκπλαγείτε. Για να δείτε τι χώρο καταλαμβάνει τι πηγαίνετε τις ρυθμίσεις και στη συνέχεια επιλέξτε Γενικά και Χρήση. Μπορεί να πάρει ένα λεπτό για να σας ανοίξει, αλλά μόλις αυτό γίνει θα διαπιστώσετε πόσο χώρο καταλαμβάνει κάθε εφαρμογή που έχετε στο κινητό σας. Πετάξτε ότι δεν χρησιμοποιείτε και καταλαμβάνει μεγάλο χώρο μνήμης.

  • Αντιμετωπίστε το σαν υπλογιστή και κάντε εκκαθάριση στον browser

Γνωρίζετε σίγουρα ότι το να κάνετε εκκαθάριση στον browser του υπολογιστή σας είναι ευγερτικό. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με το iPhone κινητό σας. Για να το κάνετε, πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις, επιλέξτε Safari (ή οποιονδήποτε άλλο browser χρησιμοποιείτε) και στη συνέχεια «Εκκαθάριση Ιστορικού» και «Εκκαθάριση Cookies και δεδομένων».

  • Διαγράψτε παλιά κείμενα

Ισως έχετε παρατηρήσει ότι τα αποθηκευμένα sms σας καταλαμβάνουν πολύ χώρο στη μνήμη του κινητού σας. Αν μάλιστα τα μηνύματα που έχετε αποθηκεύσει περιέχουν φωτογραφίες και βίντεο τότε τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Αν, λοιπόν, θέλετε το κινητό σας να γίνει πιο γρήγορο, δεν έχετε παρά να τα σβήσετε. Για να τα σβήσετε πηγαίνετε στη συνομιλία που θέλετε να διαγράψετε και πατήστε παρατεταμένα πάνω του. Στην οθόνη του κινητού σας θα εμφανιστεί το εξής μήνυμα: «Κάντε το iPhone σας να λειτουργεί καλύτερα». Στη συνέχεια πατήστε πάνω σε αυτό και επιλέξτε τις συνομιλίες που επιθυμείτει να πάνε στον κάδο ανακύκλωσης.

  • Απενεργοποιείστε όλες τις αυτόματες ενημερώσεις των εφαρμογών σας

Μπορεί η αυτόματη ενημέρωση των εφαρμογών του iPhone σας να είναι πολύ βολική, αλλά εξαντλεί την μπαταρία του κινητού σας και καταλαμβάνει μεγάλο χώρο στη μνήμη. Για να απενεργοποιείσετε τις αυτόματες ενημερώσεις και να το κάνετε μόνοι σας όταν και αν επιθυμείτε, πηγαίνετε στις «Ρυθμίσεις» και εν συνεχεία κάντε κλικ στο iTunes ή στο App Store. Εκεί πιέστε τα κουμπιά προς τα αριστερά και οι αυτόματες ενημερώσεις θα απενεργοποιηθούν.

  • Απενεργοποιείστε τις υπηρεσίες τοποθεσίας

Αν θέλετε να δείτε ο κινητό σας να γίνεται ταχύτερο και η μπαταρία του να διαρκεί περισσότερο, απενεργοποιείστε τις υπηρεσίες εντοπισμού της τοποθεσίας σας. Για να κάνετε κάτι τέτοιο πηγαίνετε στις «Ρυθμίσεις» και στη συνέχεια κάντε κλικ πάνω στο «Προστασία Προσωπικών Δεδομένων» και μετά στο «Υπηρεσίες τοποθεσίας». Εκεί θα σας δοθεί η επιλογή να απενεργοποιείσετε εντελώς την υπηρεσία ή για ορισμένες εφαρμογές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ