To απίστευτα σικάτο σώμα της τραγουδίστριας Πάολα [εικόνες] - iefimerida.gr

To απίστευτα σικάτο σώμα της τραγουδίστριας Πάολα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρότι την κατηγορούν για τις αισθητικές της επεμβάσεις και την -αναγκαστικά- κιτσάτη εκδοχή του λάιφ στάιλ των σκυλάδικων, η τραγουδίστρια Πάολα ξεχωρίζει με το λεπτό και κομψό σώμα της.

Το αναδεικνύει φορώντας όμορφα 12ποντα και πολύ κοντά σορτσάκια ή φούστες. Εχει τους λεπτούς αστραγάλους μιας φυσικής καλλονής και τις γραμμές μιας γυναίκας που θα μπορούσε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Αν τα μπουζούκια δεν ήταν τόσο λαϊκά, η Πάολα θα ήταν μια θεά!
Γεννήθηκε ως Πάολα-Παγώνα Καραμήτσιου το 1982 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Συκιά Χαλκιδικής. Η Πάολα άρχισε να τραγουδά στα 14 της χρόνια μετά από πρόταση του ιδιοκτήτη του μαγαζιού και την έγκριση από τους γονείς της. Στα 19 τραγουδούσε στο κέντρο διασκέδασης "Μαμούνια" στη Θεσσαλονίκη και φυσικά δεν πήγε ποτέ στο σχολείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ