Ρεζίλι ξανά ο Κάμερον στα social media -Πληρώνει για να κάνει φίλους στο Facebook - iefimerida.gr

Ρεζίλι ξανά ο Κάμερον στα social media -Πληρώνει για να κάνει φίλους στο Facebook

Ρεζίλι ξανά ο Κάμερον στα social media -Πληρώνει για να κάνει φίλους στο Faceboo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι τα θέλει τα social media ο Ντέιβιντ Κάμερον; Αφού όλα τα μηνύματα δείχνουν, στο Βρετανό πρωθυπουργό, πως δεν το... έχει το θέμα, θα έπρεπε πλέον να εγκαταλείψει τη σχετική «μάχη». Διότι μετά τη γκάφα του στο Twitter, έγινε γνωστό πως «αγοράζει» φίλους στο Facebook.

Το κόμμα του Κάμερον ξόδεψε χιλιάδες λίρες για να κάνει πιο δημοφιλή τη σελίδα του πρωθυπουργού στο Facebook, σύμφωνα με την Mail. Συγκεκριμένα, η καμπάνια κόστισε 7.500 λίρες, οι οποίες έπιασαν τόπο, αφού η σελίδα ανέβηκε από τα 47.000 «like» στα 127.000. Παρόλα αυτά, εννοείται πως ξανά όλοι χλευάζουν τον Κάμερον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από τα πιο απολαυστικά σχόλια, η λεζάντα που συνοδεύει την περιβόητη πλέον φωτογραφία του που τον δείχνει να μιλά στο τηλέφωνο. «Γεια, είμαι ο Ντέιβιντ Κάμερον. Θα σου δώσω καλά λεφτά αν κάνεις like στη σελίδα μου στο Facebook και... Ναι; Ναι;» λέει η λεζάντα.

Η αναφορά είναι στη φωτογραφία που ανέβασε την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος στο Twitter, δείχνοντας τη στιγμή της συνδιάλεξής του με τον Μπαράκ Ομπάμα, για την κρίση στην Ουκρανία. Ο Αμερικανός πρόεδρος τον είχε προλάβει βέβαια, με το Λευκό Οίκο να δημοσιεύει την αντίστοιχη εικόνα από την επικοινωνία του Ομπάμα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, οπότε ο Κάμερον διασύρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ