Τα ζώδια της Δευτέρας 10 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 10 Μαρτίου

Τα ζώδια της Δευτέρας 10 Μαρτίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς θέματα που έχουν σχέση με την οικογένειά σας δεν ευνοούνται, ειδικά αν είστε γεννημένοι από την Πρωταπριλιά περίπου και μετά. Υπάρχει ένα άγχος για τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Σε θέματα που έχουν σχέση με την κοινωνική ή την συναισθηματική σας ζωή ευνοείστε ιδιαίτερα εσείς που είστε γεννημένοι τον Μάρτιο, αφού οι μέρες αυτές θα εξελιχθούν ιδιαίτερα καλά. Οι συζητήσεις και οι επαφές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σήμερα και αύριο ίσως να μην έχουν τα αποτελέσματα που εσείς θέλετε. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, ο ανάδρομος Άρης εξακολουθεί να δημιουργεί εντάσεις με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας γενικότερα.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους αυτή είναι μια περίοδος, η οποία θα είναι αφιερωμένη στην κοινωνική ή την επαγγελματική σας ζωή. Αν είστε γεννημένοι τον Απρίλιο, αποδεχθείτε μεν προσκλήσεις, αλλά μην είστε προκλητικοί, γιατί η συμπεριφορά σας μπορεί να σχολιαστεί. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, σήμερα και αύριο οι συζητήσεις με τον σύντροφό σας αλλά και για ένα επαγγελματικό ή οικονομικό σας θέμα δεν φαίνεται να αποδίδουν. Οι φίλοι ευνοούν εσάς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, γύρω στις 21-23 Απριλίου, φέρνοντας καινούργια σχέδια στο προσκήνιο. Ασχοληθείτε με την υγεία σας. μια συζήτηση Σήμερα με συγγενείς και φίλους ή με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας παίρνει μια άλλη τροπή για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις αρχές Μαΐου. Αργότερα, μέσα στην ημέρα, θα μπορούσατε να βρείτε λύσεις.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους η σημερινή και η αυριανή μέρα ίσως να μην είναι καλές. Μπορεί να κάνετε σκέψεις, οι οποίες δεν είναι ευχάριστες, για ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, για ένα ταξίδι, για μια συμφωνία ή για επαφές, οι οποίες φαίνεται να μην παίρνουν την τροπή που εσείς θέλετε. Εσείς όμως οι Δίδυμοι του Μαΐου έχετε συναντήσεις, συναισθηματικές και επαγγελματικές επαφές, αλλά θα πρέπει να κάνετε σωστή επιλογή, ειδικά αν είστε γεννημένοι 23-24 Μαΐου. Προσέχετε γιατί μπορεί να γίνουν κάποια λάθη. Με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο μπορεί να υπάρξει μια καθυστέρηση, η οποία είναι σημαντική, ενώ ένα οικονομικό σας θέμα, νωρίς την Δευτέρα μπορεί να πάρει μια νέα τροπή. Αργότερα τα πράγματα διευθετούνται. Μην πιέζετε αγαπημένα σας πρόσωπα. Πάντως, η κοινωνική σας ζωή έχει να σας δώσει πολλά! Πολλές αλλαγές θα έχετε εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Ιουνίου, αλλαγές οι οποίες είναι απρόσμενες και μπορεί να προέλθουν από φίλους και να έχουν σχέση ακόμα και με το εξωτερικό.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους σήμερα η Σελήνη είναι στο δικό σας ζώδιο και δημιουργεί ανατροπές για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 1-2 Ιουλίου. Αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις τόσο επαγγελματικές όσο και με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Αντίθετα, τα πράγματα είναι πολύ ευνοϊκά για σας που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Αν είστε γεννημένοι 8-10 Ιουλίου, η εβδομάδα αυτή δείχνει να έχει ευχάριστα γεγονότα, τα οποία είναι σημαντικά, ενώ αν είστε γεννημένοι μετά τις 20 Ιουλίου, οι μετακομίσεις, οι μετακινήσεις σας, θέματα της ακίνητης περιουσία σας ή κάποιες επισκευές δεν φαίνεται να παίρνουν τον δρόμο που εσείς θέλετε. Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, ιδιαίτερα για κοινωνικά ή επαγγελματικά θέματα.

Λέων

Για σας τους Λέοντες σήμερα είναι μια μέρα, κατά την οποία θα πρέπει να κινηθείτε μόνοι και να βρείτε τον σωστό τρόπο να δράσετε. Υπάρχει προς το τέλος της εβδομάδας μια περίοδος, η οποία θα είναι ιδιαίτερα σταθεροποιητική και στα οικονομικά σας. Οι συζητήσεις, οι επαφές και οι συμφωνίες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ενδεχομένως να είναι κάπως οξυμμένες. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις. Μόνο αν είστε γεννημένοι γύρω στις 18 Αυγούστου, μια συζήτηση οικογενειακού περιεχομένου με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας δεν βγάζει καλά αποτελέσματα.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου η σημερινή ημέρα μπορεί να δείχνει μια έννοια για φιλικά σας πρόσωπα ή πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Οτιδήποτε έχει σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας ενδεχομένως να έχει μια στήριξη, η οποία θα είναι πάρα πολύ σημαντική, προς το τέλος της εβδομάδας. Αύριο, μεθαύριο ένα θέμα εργασίας μπορεί να μην προχωρήσει όπως εσείς θέλετε, με αποτέλεσμα να απογοητευτείτε, ενώ αργά το βράδυ φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν και να σας συμπαρασταθούν στα προβλήματά σας. Ίσως αναθεωρείτε τις απόψεις σας για ένα θέμα οικονομικό, το οποίο θα είναι αρκετά σημαντικό και το οποίο έχετε αποφασίσει καιρό τώρα, αλλά αυτή τη στιγμή θα πρέπει να διαβάσετε τα ψιλά γράμματα, να κάνετε δεύτερες σκέψεις.

Ζυγός

Σήμερα δεν είναι μια καλή μέρα για σας του Ζυγούς που είστε γεννημένοι αρχές Οκτωβρίου, καθώς επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα έρχονται να φορτίσουν τις ήδη τεταμένες σχέσεις με τον σύντροφό σας ή γενικά το κλίμα στον επαγγελματικό σας χώρο. Γενικά στο χώρο της δουλειάς σας θα υπάρξουν κάποιες ευνοϊκές εξελίξεις. Ωστόσο, με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο δεν φαίνεται να έχετε ταύτιση απόψεων για ένα οικονομικό θέμα. Ευνοϊκότατες είναι οι μέρες για σας που είστε γεννημένοι τον Σεπτέμβριο.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς σήμερα είναι μια μέρα, κατά την οποία βλέπετε τα μελλοντικά σας σχέδια να αλλάζουν λίγο μέχρι το μεσημέρι, μετά όμως προωθούνται κατά τον καλύτερο τρόπο. Ιδιαίτερα από το βράδυ και μετά και μέχρι το τέλος της εβδομάδας εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας θα έχετε μια θαυμάσια πορεία στα σχέδιά σας που έχουν σχέση με τη δημιουργική σας ζωή ή με τα συναισθηματικά σας. Η οικογένεια ή η ακίνητη περιουσία σας σας απασχολεί. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του Σκορπιού, γύρω στις 18 Νοεμβρίου, προσέξτε τις συζητήσεις που θα κάνετε με ένα νεαρό πρόσωπο, ίσως για οικονομικά θέματα, και μην αφήσετε να παρέμβουν φίλοι στις συζητήσεις αυτές.

Τοξότης

Τα οικονομικά και πάλι έρχονται στο προσκήνιο για σας τους Τοξότες και σας φορτίζουν. Οι συζητήσεις και οι επαφές με φίλους δεν ευνοούνται, αφού μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις. Αν είστε γεννημένοι τον Νοέμβριο, θα έχετε συναντήσεις οι οποίες είναι σημαντικές και οι οποίες σας κάνουν ακόμη καλύτερη την ημέρα σας. Γενικότερα, θα κάνετε μικρές διαδρομές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας αυτές τις ημέρες θα έχετε κάποια μικρή διαφωνία σε σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους σήμερα είναι μέρα, κατά την οποία η κατάληξη μιας συζήτησης με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας μπορεί να μην είναι ευνοϊκή, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στην Πρωτοχρονιά. Αργότερα τα πράγματα βελτιώνονται για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας και ζείτε μια αντιφατική κατάσταση. Από τη μία έχετε επαγγελματικά θέματα, από την άλλη όμως φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν, ώστε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και τα προβλήματα σας, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας. Το βραδάκι, μια συζήτηση θα μπορούσε να είναι ευνοϊκή και η εύνοια να φανεί στο τέλος της εβδομάδας.

Υδροχόος

Σήμερα για σας τους Υδροχόους είναι μια μέρα που η εργασία σας μπορεί να σας αναστατώσει. Αλλαγές γίνονται για σας που είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Φεβρουαρίου, ενώ αν είστε γεννημένοι τον Ιανουάριο, η συναισθηματική σας ζωή έρχεται σε μια πολύ καλή φάση. Δύσκολες είναι οι μέρες για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας με συζητήσεις, επαφές ή συμφωνίες, ενώ ένα οικονομικό σας θέμα φαίνεται ότι θα ευνοηθεί προς το τέλος της εβδομάδας. Δεν αποκλείεται να αναβάλετε κάποια ταξίδια ή κάποια σχέδια που μπορεί να είχατε αυτόν τον καιρό.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς είναι μια πολύ καλή μέρα, για να ασχοληθείτε με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Όμως εκεί γύρω στο μεσημέρι μπορεί να υπάρξουν αιφνίδιες εντάσεις λόγω ενός οικονομικού θέματος. Μην αναμίξετε φίλους με τα συναισθηματικά σας. Εσείς που έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες και μέχρι το τέλος της εβδομάδας μπορεί να περιμένετε κάτι πάρα πολύ καλό. Μια σταθεροποίηση, ένα ταξίδι στο εξωτερικό, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά και γενικότερα μια πορεία, η οποία μπορεί να σας οδηγήσει σε επιτυχία, έστω και μετ΄ εμποδίων.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ