Η Ελενα Παπαρίζου δεν πέρασε για την Eurovision –Τι δήλωσε αμέσως μετά - iefimerida.gr

Η Ελενα Παπαρίζου δεν πέρασε για την Eurovision –Τι δήλωσε αμέσως μετά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γνωστή τραγουδίστρια Ελενα Παπαρήζου δεν θα εκπροσωπήσει τη Σουηδία στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision και η πίκρα της είναι μεγάλη, αν και δεν το δείχνει.


H Έλενα Παπαρίζου αν και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στον τελικό του Melodifestivalen στη Σουηδία, δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για να εκπροσωπήσει τη χώρα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η διάσημη τραγουδίστρια δήλωσε: «Αγάπες μόλις τελείωσε ο τελικός και έφτασα στην τέταρτη θέση. Δεν θεωρώ πως είναι μια κακή θέση. Είμαι πολύ χαρούμενη, από τα βάθη της καρδιάς μου ευχαριστώ το Σουηδικό λαό και τις κριτικές επιτροπές».

Χωρίς καμία πικρία, δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία στην Ελλάδα, στον τελικό επιλογής του δικού μας τραγουδιού: «Καλή επιτυχία και στην Ελλάδα την Τρίτη, φιλάκια πολλά». Από το peoplegreece.com

Η Ελενα Παπαρίζου δεν πέρασε για την Eurovision –Τι δήλωσε αμέσως μετά  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ