Νομοθετική ρύθμιση για το ασυμβίβαστο βουλευτή - υποψηφίου στις ευρωεκλογές ζητάει το ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Νομοθετική ρύθμιση για το ασυμβίβαστο βουλευτή - υποψηφίου στις ευρωεκλογές ζητάει το ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ναι» στο ασυμβίβαστο βουλευτών-υποψηφίων ευρωβουλευτών, αλλά με νομοθετική ρύθμιση, λέει το ΠΑΣΟΚ. Το θέμα τέθηκε στην άτυπη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος, που συγκάλεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο περιθώριο της Συνδιάσκεψης της «Ελιάς», προκειμένου να συζητηθούν θέματα, σχετικά με τις Περιφέρειες και τις επικείμενες εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ κλίνει προς την άποψη ότι το ασυμβίβαστο πρέπει να ισχύσει, αλλά να προηγηθεί σχετική νομοθετική ρύθμιση.

Όσον αφορά τις υποψηφιότηες στις Περιφέρειες φάνηκε ότι δεν έχει λυθεί ακόμα το πρόβλημα σχετικά με εκείνες στα Ιόνια Νησιά και τη Δυτική Μακεδονία, όπου ακομα αναζητούνται υποψήφιοι, ενώ δεν έχει κλείσει ούτε το θέμα της Πελοποννήσου καθώς δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η υποστήριξη στον Πέτρο Τατούλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ