Ξέσπασε on camera η ηθοποιός Μπέσυ Μάλφα: «Εγώ δεν είμαι λαμόγιο» -Τι προκάλεσε την «έκρηξή» της [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξέσπασε on camera η ηθοποιός Μπέσυ Μάλφα: «Εγώ δεν είμαι λαμόγιο» -Τι προκάλεσε την «έκρηξή» της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποιος είδε την Μπέσυ Μάλφα και δεν την φοβήθηκε. Για την πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar πήγε να ρωτήσει ο δημοσιογράφος αλλά τελικά «τα άκουσε» από την ηθοποιό.

To φυτίλι άναψε από μία ερώτηση για τη στάση της - ως κριτής στο σόου -έναντι των διαγωνιζόμενων με τους οποίους δεν έχει συνεργαστεί στο παρελθόν: Αυτά, απάντησε η Μάλφα, είναι για σας τους Έλληνες που είστε λαμόγια! Εγώ έχω σπουδάσει αλλού, είμαι μισή μισή, δεν παίζει».

« Εσείς τι είστε; Μισή μισή Ελληνίδα;» επανήλθε ο δημοσιογράφος για να ακολουθήσει το ξέσπασμα της ηθοποιού: «Είμαι βέρα Ελληνίδα, οπότε δεν είμαι λαμόγιο. Οι ερωτήσεις αυτές δεν μου αρέσουν που μου κάνεις. Άμα θες να βρεις ίντριγκες, κίτρινα και τέτοια, με μένα φίλε μου δεν την έχεις. Γεια σας», είπε φανερά εκνευρισμένη και αποχώρησε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ