Βρήκαν έντομα μέσα σε δημητριακά -Την άμεση ανάκληση του προϊόντος ζήτησε ο ΕΦΕΤ - iefimerida.gr

Βρήκαν έντομα μέσα σε δημητριακά -Την άμεση ανάκληση του προϊόντος ζήτησε ο ΕΦΕΤ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανάκληση ολόκληρης παρτίδας των δημητριακών Νestle Fitness Fruits ζήτησε ο ΕΦΕΤ μετά τον εντοπισμό προνυμφών εντόμων στο προϊόν.

Η σχετική έρευνα έγινε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης του Φορέα μετά από καταγγελία.

Συγκεκριμένα, προκειται για τα δημητριακά ολικής αλέσεως Fitness Fruits σε συσκευασία των 375g, με αρ. παρ.: L3185081900 06 και ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: 04/07/2014. Το προϊόν διανέμεται από την CPW ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Πατρόκλου 4, 15125, Μαρούσι.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την εταιρεία την άμεση ανάκληση/απόσυρση της εν λόγω παρτίδας από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Τι λέει η εταιρεία

Σε δήλωσή της για το θέμα η εταιρεία Nestle επισημαίνει ότι η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ αναφέρεται σε παρουσία εντόμων εντός «συγκεκριμένου και μεμονωμένου δείγματος» και δεν αφορά κάποια άλλη παρτίδα των Fitness Fruits.

Παράλληλα διαβεβαιώνει τους καταναλωτές ότι η παραγωγική διαδικασία του προϊόντος σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπει την παρουσία εντόμων στο προϊόν. Επιπλέον, τονίζεται, η σφραγισμένη συσκευασία του προϊόντος διασφαλίζει πλήρως το προϊόν, εφόσον βεβαίως τηρούνται οι κατάλληλες συνθήκες φύλαξης σε όλη την αλυσίδα από την αποθήκευση μέχρι την κατανάλωση.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών της Nestlé στα τηλέφωνα 8001168068 (χωρίς χρέωση από σταθερό) και 210 6844824 (με χρέωση από κινητό).

Η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων μας είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την εταιρεία μας, καταλήγει η ανακοίνωση της Νestle.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ