Το Alfieri Concept δείχνει το μέλλον της Maserati - iefimerida.gr

Το Alfieri Concept δείχνει το μέλλον της Maserati

Το Alfieri Concept δείχνει το μέλλον της Maserati
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Maserati έχει βαρύ παρελθόν κι απ' ότι φαίνεται θα έχει και ενδιαφέρον μέλλον, μιας και στα χρόνια που έρχονται θα παρουσιάσει μια σειρά νέων μοντέλων, μεταξύ αυτών και ένα SUV, προκειμένου να διευρύνει τόσο τη γκάμα της όσο και την πελατειακή της βάση.

Ένα πρώτο δείγμα γραφής για όσα έχουν κατά νου στη Μόντενα, όπου είναι και η έδρα της εταιρείας, είναι το πρωτότυπο Alfieri της Γενεύης με την εντυπωσιακή εμφάνιση.

Βάση του είναι η MC Stradale, την οποία και θα μπορούσε να αντικαταστήσει στην πορεία, η διάταξή του είναι κλασική για κουπέ 2+2 θέσεων, οι διαστάσεις του σχετικά μικρές καθώς το μήκος του δεν ξεπερνά τα 4,60 μέτρα, ενώ πηγή έμπνευσής του ήταν οι 3500 και 5000 GT, του 1957 και 1959 αντίστοιχα.

Ο κινητήρας κάτω από το μεγάλο καπό είναι ένας ατμοσφαιρικός V8 4.700 κυβικών, που αποδίδει 460 ίππους στις 7.000 σ.α.λ., κινεί τους πίσω τροχούς μέσω κιβωτίου 6 σχέσεων και φυσικά θα εξασφαλίζει και πολύ καλές επιδόσεις.

Το Alfieri Concept δείχνει το μέλλον της Maserati | iefimerida.gr 0
Το Alfieri Concept δείχνει το μέλλον της Maserati | iefimerida.gr 1
Το Alfieri Concept δείχνει το μέλλον της Maserati | iefimerida.gr 2
Το Alfieri Concept δείχνει το μέλλον της Maserati | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ