Τα ζώδια της Παρασκευής 7 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 7 Μαρτίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 7 Μαρτίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Η Σελήνη στους Διδύμους είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σας τους Κριούς. Θα μπορείτε να δείτε φίλους, να κάνετε διαδρομές, ή γενικότερα να βγείτε έξω, να χαρείτε, να διασκεδάσετε. Η Αφροδίτη, η οποία βρίσκεται στις πρώτες μοίρες του Υδροχόου, ευνοεί πάρα πολύ εσάς που είστε γεννημένοι 21-24 Μαρτίου περίπου. Αποκλείεται να μην έχετε επαφές με φίλους ή αγαπημένα σας πρόσωπα. Κατά τη διάρκεια φιλικών επαφών δεν αποκλείεται η γοητεία σας να δημιουργεί ένα πολύ ευχάριστο κλίμα. Συζητήσεις μπορείτε να κάνετε, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 10-12 Απριλίου. Προς το παρόν, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 17 του μηνός, ακόμα ο Άρης δημιουργεί εντάσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, οι οποίες είναι διαρκείας. Ένα άγχος μπορεί να έχετε για ένα συναισθηματικό θέμα ή ίσως θέλετε να κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας. Μην κάνετε υπερβολές, αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του Μαρτίου, σε οικογενειακά θέματα αλλά και σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Επίσης δεν είναι η καταλληλότερη εποχή για την επιχειρηματική σας δράση.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους έχει αρχίσει μια περίοδος, η οποία είναι πάρα πολύ σημαντική. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο μπορεί να σας κάνει υπερβολικούς, αλλά για όλον αυτόν τον μήνα θα ασχοληθείτε με την επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή, η οποία είναι σημαντική. Υπερβολές κάνετε, αν είστε γεννημένοι 21-23 Απριλίου, και οι υπερβολές αυτές είτε είναι συναισθηματικές είτε είναι φαγητού είτε είναι οικονομικές, χωρίς όμως να έχετε δυσάρεστες επιπτώσεις. Μια συζήτηση, που μπορεί να κάνετε στον επαγγελματικό σας χώρο ή στην κοινωνική σας ζωή, αν είστε γεννημένοι 10-12 Μαΐου, θα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη, αρκεί να συμμερίζεστε και τις απόψεις των άλλων. Οι φίλοι είναι πολύ σημαντικοί αυτόν τον καιρό για σας και μπορούν γενικότερα να σας βοηθήσουν σε οικογενειακά σας θέματα. Το Σαββατοκύριακο ενδεχομένως να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας, ενώ μπορεί να σας βοηθήσουν και φίλοι ή συγγενείς σε αυτό. Τους τομείς της υγείας και της δουλειάς σας θα πρέπει να τους προσέχετε.

Δίδυμοι

Ολόκληρο το Σαββατοκύριακο η Σελήνη είναι στο ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει ότι εσείς οι Δίδυμοι θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα, αν είστε γεννημένοι 21-23 Ιουνίου. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να κάνετε λάθη, η Παρασκευή είναι ευχάριστη, θα δείτε φίλους, θα ταξιδέψετε ή θα κάνετε σχέδια για ταξίδια στο εξωτερικό, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά και γενικότερα για τα μελλοντικά σας σχέδια. Όσον αφορά τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, ενδεχομένως κάποια πράγματα να καθυστερούν, ενώ δεν αποκλείεται να αναθεωρείτε εσείς τις απόψεις σας. Μην πιέζετε τους αγαπημένους σας, ίσως να βγουν κάποια ανεπιθύμητα αποτελέσματα από την πίεση. Αν είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Ιουνίου, έχει αρχίσει μια νέα περίοδο ζωής για σας, η οποία δείχνει αλλαγές στον τρόπο που συμπεριφέρεστε ή αλλαγές λόγω νέων ανθρώπων που μπαίνουν γενικότερα στη ζωή σας. Αποδεχθείτε προσκλήσεις, οι οποίες είναι σημαντικές, και ανοίξτε ένα παράθυρο σε καινούργια πράγματα, που έρχονται γενικότερα στη ζωή σας.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους η Σελήνη στους Διδύμους για τις τρεις αυτές ημέρες, ακόμα και αν είστε σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, μπορεί να δείχνει την ανάγκη σας να βρεθείτε μόνοι. Αυτό θα πρέπει να το προσέξετε, γιατί η περίοδος αυτή δεν είναι κατάλληλη για να απομονωθείτε. Μπορεί να πρέπει να μείνετε μόνοι, για να σκεφτείτε κάποια πράγματα, αλλά γενικά μην απομονώνεστε. Ειδικά εσείς, που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας και βιώνετε μια ένταση στον οικογενειακό σας χώρο, έχετε ανάγκη από φίλους και συγγενείς. Γενικότερα για σας τους Καρκίνους αλλιώς αρχίζει η συναισθηματική σας ζωή τώρα τον Μάρτιο και αλλιώς θα είστε γύρω στις 5 Απριλίου. Θα έχετε ορισμένες διακυμάνσεις, τόσο στη συναισθηματική σας ζωή όσο και στα οικονομικά σας, τα οποία υπόσχονται πολλά. Πολλοί θα ρυθμίσετε οικονομικές υποθέσεις και άλλοι θα πάρετε δώρα. Συζητήστε για ένα οικονομικό σας θέμα. Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 8-10 Ιουλίου θα έχετε την ευκαιρία ή να ταξιδέψετε ή να κάνετε σχέδια που έχουν σχέση με το εξωτερικό, με οικονομικά θέματα που θέλετε να επιλύσετε ή με νομικές, διαδικαστικές υποθέσεις.

Λέων

Αυτό είναι ένα πάρα πολύ καλό τριήμερο για σας τους Λέοντες. Οι φίλοι θα είναι κοντά σας, η συλλογική δουλειά και η κοινωνική σας ζωή ευνοούνται. Η παρουσία της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιό σας μέχρι τις αρχές Απριλίου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και θα σας φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία είναι σημαντικά για σας. Τις μετακινήσεις και τις συζητήσεις σας θα πρέπει να τις προσέχετε. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και πάνω από όλα μην τα βάζετε με συγγενείς και φίλους. Κάποια οικογενειακά σας θέματα έρχονται στο προσκήνιο, ενώ τα οικονομικά σας θέματα που έχουν σχέση με άλλους φαίνεται να ευνοούνται. Τώρα ανοίγει ένας νέος δρόμος για τη ζωή σας, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 1-3 Αυγούστου.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου η Σελήνη στους Διδύμους όλο το τριήμερο δείχνει κοινωνικές επαφές, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για σας, ενώ η νέα θέση της Αφροδίτης είναι ιδανική, για να έρθετε πιο κοντά σε εργασιακά θέματα, τα οποία έχουν να σας δώσουν πολλά. Θυμηθείτε ότι ο Ήλιος απέναντι από το ζώδιό σας σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας και πρέπει να ασχοληθείτε και με τις δικές τους ανάγκες και απόψεις. Ίσως μετανιώνετε εσείς για κάποια οικονομικά σας θέματα ή ίσως καθυστερούν κάποια οικονομικά σας θέματα, τα οποία όμως έχουν σχέση με εφορίες, δάνεια, ασφάλειες. Δυνατοί φίλοι σάς βοηθούν, ενώ ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα μπορούσαν να γίνουν συζητήσεις ακόμα και για ένα επαγγελματικό θέμα που είναι σημαντικό για σας.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς αυτό είναι ένα πολύ ωραίο τριήμερο. Θα μετακινηθείτε, θα ταξιδέψετε θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες, 21- 23 Σεπτεμβρίου, θα έχετε ένα ιδιαίτερα γλυκό και ευνοϊκό Σαββατοκύριακο. Μπορείτε να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε και να κάνετε σχέδια. Ο χώρος της δουλειάς σας έχει πολλά να σας δώσει, προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Η νέα θέση της Αφροδίτης μέχρι τις αρχές Απριλίου θα φέρει στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα ή θέματα ακίνητης περιουσίας, τα οποία θα πρέπει να ρυθμίσετε. Οτιδήποτε έχει σχέση με τη δουλειά σας, ίσως νέες ιδέες, θα σας δώσει την ευκαιρία να δράσετε τώρα.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς αυτή είναι μια πολύ ευχάριστη περίοδος για την συναισθηματική σας ζωή. Θα είστε κοντά στα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο. Η Σελήνη βέβαια στους Διδύμους μπορεί να δείχνει την έξαρση της συναισθηματικής σας ζωής, ακόμα και την γονιμότητα σας. Η νέα θέση της Αφροδίτης δείχνει οικογενειακά θέματα, τα οποία είναι ιδιαίτερα σημαντικά για σας. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με νομικές, διαδικαστικές υποθέσεις, ακόμα φαίνεται να καθυστερούν. Ακόμη, καλό είναι να προσέχετε και την υγεία σας.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας είναι σαν να έχετε την προσωπική σας Πανσέληνο. Θα ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, αλλά με μια πίεση γενικότερα. Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί εσάς που είστε γεννημένοι τις δυο 2-3 πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει καλές επιλογές και ότι δεν έχετε κάνει κάποια λάθη ή δεν αντιμετωπίζετε κάποια εξαπάτηση. Η οικογενειακή σας ζωή σας απασχολεί. Κατά τα άλλα θα περάσει ένας μήνας με γλυκές συναντήσεις, μικρές διαδρομές, κατά την διάρκεια των οποίων και θα περάσετε όμορφα και μπορεί να γνωρίσετε αγαπημένα πρόσωπα, πρόσωπα που σας αγαπούν. Θυμηθείτε ότι ένα οικονομικό θέμα, έστω και μετ΄ εμποδίων, θα προωθηθεί κατά τον καλύτερο τρόπο.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους, παρά το ότι είναι Σαββατοκύριακο, φαίνεται ότι ο νους σας μπορεί να είναι στη δουλειά ή σε θέματα υγείας, δικά σας ή δικών σας ανθρώπων. Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί τα οικονομικά σας. Θα συζητήσετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν σε προβλήματα που έχετε. Οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών, αν είστε επαγγελματίες ή υπάλληλοι προσέχετε, γιατί ο Άρης δημιουργεί είτε πιθανότητα βιασύνης και μικρών ατυχημάτων είτε εντάσεις. Όμως ένα οικονομικό σας θέμα θα επιλυθεί. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας θα μπορούσατε να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια που μπορεί να αντιμετωπίζετε, αν είστε γεννημένοι γύρω στην Πρωτοχρονιά.

Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι φιλοξενείτε την Αφροδίτη, η οποία θα παραμείνει στο ζώδιό σας μέχρι τις αρχές Απριλίου. Προς το παρόν εσείς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας αποκλείεται να μην έχετε ένα πολύ γλυκό Σαββατοκύριακο, καθώς και η Αφροδίτη ευνοεί την συναισθηματική σας ζωή, ενώ και η Σελήνη σας φέρνει γενικά όλους πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Συναντήσεις, συζητήσεις, επαφές ευνοούνται για σας που είστε γεννημένοι μετά τις 10-12 Φεβρουαρίου, ενώ ένα οικονομικό σας θέμα ρυθμίζεται. Μην αφήσετε για την Τετάρτη κανένα σημαντικό θέμα, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 13-14 Φεβρουαρίου. Μια νέα πορεία ζωής ανοίγεται για σας που είστε γεννημένοι αρχές Φεβρουαρίου, την οποία θα δείτε να εξελίσσεται από το καλοκαίρι.

Ιχθείς

Εσείς οι Ιχθύες μπορεί να ασχοληθείτε με την οικογένεια ή με πρόσωπα της οικογένειάς σας αυτό το τριήμερο, ενώ, ακόμη και να βγείτε έξω και να χαρείτε, η έννοια σας για την οικογενειακή σας ζωή θα είναι σημαντική. Η νέα θέση της Αφροδίτης δείχνει μυστικές επαφές ή συμφωνίες, ακόμα και για ένα οικονομικό θέμα, το οποίο δεν θέλετε να κοινολογήσετε. Όσοι έχετε γενέθλια τώρα να ξέρετε ότι ο χρόνος αυτός έχει σκαμπανεβάσματα, αλλά έχει και πολλά καλά για σας, από τα οποία πρέπει να επωφεληθείτε. Μην κοινολογείτε τα σχέδιά σας και βοηθήστε ανθρώπους της οικογένειάς σας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ