Ακροδεξιός αναλυτής σε ντελίριο: «Για την κρίση στις σχέσεις Ρωσίας – Η.Π.Α. φταίνε οι gay στον αμερικάνικο στρατό» - iefimerida.gr

Ακροδεξιός αναλυτής σε ντελίριο: «Για την κρίση στις σχέσεις Ρωσίας – Η.Π.Α. φταίνε οι gay στον αμερικάνικο στρατό»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μυστήριο λύθηκε. Για τη διαμάχη του Πούτιν με τη Δύση, όσον αφορά την Ουκρανία, οι αιτίες βρίσκονται στην κίνδυνο εκθήλυνσης του ρώσικου στρατού. Ο ΤΑΖ χαιρετάει στρατιωτικά, ντυμένος Αλίκη στο Ναυτικό.

«Ο Πούτιν έχει αποφασίσει να μην κάνει τίποτα από ότι λέει ο Ομπάμα γιατί αφ' ενός δεν κρατάει το λόγο του και αφ' ετέρου ξέρει ότι στις αμερικάνικες βάσεις κάνουν τραβεστί σόου». Ένας μοναδικός συνειρμός προχωρημένης πολιτικής ανάλυσης από τον εκπρόσωπο του υπερσυντηρητικού Αμερικάνικου Οικογενειακού Συνδέσμου» Κέβιν ΜακΚάλοχ ο οποίος χρησιμοποίησε για να εδραιώσει την άποψη του το παράδειγμα ενός drag show που έγινε για συγκέντρωση χρημάτων σε αμερικάνικη βάση στην Οκινάουα.

«Νόμιζετε ότι τέτοια φαινόμενα δεν σχετίζονται με το γεγονός του ότι η στρατιωτική μας ηγεσία χάνει την αίγλη της στα μάτια της παγκόσμιας;» συνεχίζει ο "οπινιολόγος" μιας από τις πιο σκληροπυρηνικές, φονταμενταλιστικές αμερικάνικες οργανώσεις με μεγάλη επιρροή, που υπάρχει από το 1977, έχει στη διάθεση της 200 ραδιοφωνικούς σταθμούς, έναν τηλεοπτικό σταθμό και έχει κατοχυρωθεί ως «οργάνωση μίσους» από οργανώσεις πολιτικών και κοινωνικών δικαιωμάτων. Η περίπτωση του θα ήταν (τρομακτικά) αστεία, αν ήταν ο μόνος φορέας τέτοιων απίστευτων αναλύσεων σε γεγονότα. Σε μια χώρα που βρίθει ανάλογων οργανώσεων.

Όπως η Αμερικάνικη Κοινότητα για την Υπεράσπιση της Παράδοσης, της Οικογένειας και της Ιδιοκτησίας, ο εκπρόσωπος της οποίας δήλωσε πως το φαινόμενο των φονικών ανεμοστρόβιλων του Ιλινόις, ήταν η τιμωρία του Θεού για την απόφαση της πολιτείας, να εγκρίνει το γάμο ατόμων του ίδιου φύλου. O εφημέριος Τζον Μακ Τίρναν το 2012 που κατηγόρησε ως υπεύθυνη για τον τυφώνα Σάντι την LGBT κοινότητα και την ίδια χρονιά, ο Τζέιμς Τόμπσον του Focus on the Family που απέδωσε τους δολοφονικούς πυροβολισμούς στο Σάντι Χουκ δημοτικό σχολείο του Κονέκτικατ, στην οργή του Θεού για την αυξανόμενη αποδοχή των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων. Οι μητροπολίτες του Πειραιά Σεραφείμ και της Θεσσαλονίκης, Άνθιμος έχουν μάλλον ανακαλύψει τα νέα είδωλά τους.

*H φωτό είναι από drag πάρτι του 1933 με ναύτες του πολεμικού πλοίου Νorth Carolina

***ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο www.twitter.com/klarinabourana . Kάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του facebook www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ