Σημαντικό, επιδραστικό βιβλιοπωλείο της Αθήνας, ενημερώνει: Εδώ δεν θα πουλάμε το βιβλίο του Κουφοντίνα! - iefimerida.gr

Σημαντικό, επιδραστικό βιβλιοπωλείο της Αθήνας, ενημερώνει: Εδώ δεν θα πουλάμε το βιβλίο του Κουφοντίνα!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Free Thinking Zone στην οδό Σκουφά, κυψέλη συζητήσεων και παρουσιάσεων, με την υπόμνηση μιας «ζώνης ανοχής σκέψης», ξεκαθαρίζει ότι δεν προτίθεται να διαθέσει προς πώληση το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη» και ούτε βέβαια να δεχθεί παραγγελίες.

Η Αρετή Γεωργίλη, ιδιοκτήτρια του βιβλιοπωλείου και χώρου παρουσιάσεων βιβλίων αλλά και διεξαγωγής γόνιμων συζητήσεων ανακοίνωσε μέσω facebook;

«Ενημερώνω ότι το βιβλίο του Δ. Κουφοντίνα, εκδ.Λιβάνη δεν θα πωλείται από το Free Thinking Zone ούτε με παραγγελία. Όποιοι επιθυμείτε, παρακαλούμε όπως το προμηθευτείτε από άλλα βιβλιοπωλεία.
Το δικαίωμα του καθενός στην ελευθερία είναι αναφαίρετο. Αναφαίρετο όμως δικαίωμα είναι πρωταρχικά η ζωή. Το πρώτο χωρίς το δεύτερο δεν μπορεί να υπάρξει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ