Σοκ στη Νότια Κορέα -Αυτοκτόνησε παίκτρια ριάλιτι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων - iefimerida.gr

Σοκ στη Νότια Κορέα -Αυτοκτόνησε παίκτρια ριάλιτι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Σοκ στη Νότια Κορέα -Αυτοκτόνησε παίκτρια ριάλιτι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτω
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις τραγικές συνέπειες που έχουν στην ανθρώπινη ψυχοσύνθεση τα ριάλιτι σόου, έφερε ξανά στην επικαιρότητα ένα σοκαριστικό γεγονός στη Νότια Κορέα. Μία νεαρή γυναίκα αυτοκτόνησε, ενώ συμμετείχε στα γυρίσματα τηλεοπτικής εκπομπής, αυτού του είδους.

Η 29χρονη Τσουν έβαλε τέλος στη ζωή της με απαγχονισμό, τυλίγοντας το καλώδιο του σεσουάρ γύρω από το λαιμό της. Η γυναίκα βρισκόταν στο ξενοδοχείο όπου γυρίζεται η εκπομπή Jjak (Σύντροφος). Για τις ανάγκες του ριάλιτι, δέκα άνδρες και δέκα γυναίκες απομονώνονται σε ένα ξενοδοχείο και περνούν από δοκιμασίες, με στόχο να βρουν τον ιδανικό σύζυγο.

Στο σημείωμα που άφησε η Τσουν για τους γονείς της, γράφει πως δεν άντεχε άλλο. Η μητέρα της δήλωσε πως στην τελευταία τους επικοινωνία η κόρη της δήλωσε πως δεν ήθελε πλέον να ζήσει στη Νότια Κορέα, αν μεταδιδόταν η εκπομπή. Στο ίδιο δημοσίευμα, φίλοι της γυναίκας αναφέρουν πως η Τσουν κατηγορούσε τους παραγωγούς ότι την παρουσίαζαν σαν μία σκοτεινή, αντιδημοφιλή γυναίκα.

«Γυρίζουν πολλές σκηνές με μένα μόνη μου ώστε να αναδείξουν την αντίθεση με τα ζευγάρια που έχουν σχηματισθεί» είχε γράψει σε ένα μήνυμα σε φίλους της. Το δίκτυο SBS αναγκάστηκε να ακυρώσει τη μετάδοση του ριάλιτι και να απολογηθεί δημόσια στους τηλεθεατές και την οικογένεια της Τσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ