Τα χρέη απειλούν με λουκέτο το Ασυλο Ανιάτων -Τα 8 εκατ. ευρώ φτάνουν οι οφειλές - iefimerida.gr

Τα χρέη απειλούν με λουκέτο το Ασυλο Ανιάτων -Τα 8 εκατ. ευρώ φτάνουν οι οφειλές

Τα χρέη απειλούν με λουκέτο το Ασυλο Ανιάτων -Τα 8 εκατ. ευρώ φτάνουν οι οφειλές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αδιέξοδο έχει φτάσει πλέον η κατάσταση στο Ασυλο Ανιάτων, με το ίδρυμα να απειλείται πια με λουκέτο εξαιτίας των οφειλών που αγγίζουν τα 8 εκατ. ευρώ.

Οι εργαζόμενοι -οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους οχτώ μήνες- θα κάνουν γενική συνέλευση σε δύο εβδομάδες (19/3), προκειμένου να αποφασίσουν αν τελικά θα κλείσει το Ασυλο Ανιάτων, όπου φιλοξενούνται 210 ασθενείς με βαριές νευρολογικές παθήσεις.

Την Τετάρτη, η Εφορία βεβαίωσε στο ίδρυμα φόρο ακίνητης περιουσίας ύψους τριών εκατ. ευρώ, για την περίοδο 2010-2013, ενώ μεγάλο μέρος της «μαύρης τρύπας» έχει δημιουργηθεί και από τις οφειλές στο ΙΚΑ, όπως αναφέρουν «Τα Νέα».

Την ίδια ώρα, προβληματική είναι η προμήθεια του ιδρύματος με φάρμακα, καθώς οι εταιρείες αρνούνται να δώσουν υλικό στο Ασυλο Ανιάτων, εξαιτίας των χρεών που έχουν δημιουργηθεί.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ