Την Κυριακή ο Σταύρος Θεοδωράκης παρουσιάζει τη διακήρυξη του νέου κόμματος - iefimerida.gr

Την Κυριακή ο Σταύρος Θεοδωράκης παρουσιάζει τη διακήρυξη του νέου κόμματος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα από την ιστοσελίδα www.topotami.gr, έχουν αρχίσει οι εγγραφές εθελοντών που διατίθενται να συμβάλουν στην οργάνωση του κόμματος, το οποίο προχωρά με γοργούς ρυθμούς, καθώς τα πρώτα ευρήματα των δημοσκοπήσεων δείχνουν ότι η κοινή γνώμη -και κυρίως οι νέοι- ανταποκρίνονται θετικά.


Την ίδια ώρα, ετοιμάζονται πυρετωδώς οι προγραμματικές θέσεις του κόμματος «Το Ποτάμι» και η διατύπωση ολοκληρωμένων και τεκμηριωμένων προγραμματικών θέσεων. Ο Σταύρος Θεοδωράκης επιδιώκει να απαντήσει με θέσεις στην κριτική που του ασκείται από πολλές πλευρές ότι δεν έχει συγκροτήσει ακόμη ολοκληρωμένο πρόγραμμα.

Για το σκοπό αυτό, ο κ. Θεοδωράκης ανέβαλε την έναρξη του προγράμματος των περιοδειών που σκόπευε να ξεκινήσει από τα Χανιά, που είναι ο τόπος καταγωγής του και ήδη οι συνεργάτες του που πλαισιώνουν «Το Ποτάμι» έπιασαν δουλειά και ετοιμάζουν την αρχική προγραμματική διακήρυξη του κινήματος, το οποίο θα δοθεί στην δημοσιότητα την Κυριακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «μανιφέστο» θα περιλαμβάνει προτάσεις, λύσεις και σχέδιο για την αντιμετώπιση των κεντρικών, αλλά και καθημερινών προβλημάτων, καθώς και ρεαλιστικές και κοστολογημένες προτάσεις. Κάθε πρόταση θα φέρει και την υπογραφή του «ειδικού» και θα συνοδεύεται με το οικονομικό της αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ