Hττα με 2-0 για την Εθνική στο φιλικό «αγγαρεία» με τη Νότια Κορέα - iefimerida.gr

Hττα με 2-0 για την Εθνική στο φιλικό «αγγαρεία» με τη Νότια Κορέα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλή δουλειά περιμένει τον Φερνάντο Σάντος και τους διεθνείς ώστε η Εθνική Ομάδα να εμφανιστεί ανταγωνιστική στα γήπεδα του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Στο πρώτο τεστ ενόψει της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Ιούνιο, η Εθνική γνώρισε την ήττα από τη Νότιο Κορέα στο Καραϊσκάκη με 2-0. Οι καλές στιγμές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος περιορίστηκαν στα 3 δοκάρια που είχε (τα δύο στην ιδια φάση).

Οι Ασιάτες προηγήθηκαν στο 19' με τον Παρκ Τσου Γιανγκ, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 55' ο Σον.

Δικαιολογία -και μόνο- για την ήττα ίσως θα μπορούσε να αποτελέσει η έλλειψη κινήτρου για τους διεθνείς, ορισμένοι εκ των οποίων έδειχναν να κάνουν αγγαρεία εν μέσω του βεβαρημένου προγράμματος των ομάδων τους.

Καλή η παρουσία των Φετφατζίδη και Καραγκούνη που παίζει με το γνωστό πάθος και στα φιλικά. Ντεμπούτο και μάλιστα ως βασικός τερματοφύλακας έκανε ο Παναγιώτης Γλύκος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ: Γλύκος, Τοροσίδης (82' Τζαβέλλας), Χολέμπας, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Τζιόλης (60' Φετφατζίδης), Μανιάτης (46' Χριστοδουλόπουλος), Κατσουράνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης (46' Καραγκούνης), Μήτρογλου (60' Δ.Παπαδόπουλος).

Στον πάγκο: Τζόρβας, Βύντρα, Σάμαρης.

Ν.ΚΟΡΕΑ: Γιουνγκ, Λι Γιονγκ, Κιμ Τζινσου, Κιμ Γιουνγουόν, Χονγκ, Κι, Χαν, Κου 79' Λι Κεουνχο), Λι Τσουνγκγιονγκ, Σον (73' Κιμ Μποκγιουνγκ), Παρκ (46' Κιμ Σινγουκ).

Στον πάγκο: Κιμ Σεουνγκγιου, Κιμ Τζινχιεον, Παρκ Τζουχο, Κιμ Τζουγιουνγκ, Παρκ Τζινπο, Χα, Παρκ Τζονγκγου, Ναμ, Τζι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ