Πέντε λόγοι για τους οποίους το iPhone 5c της Apple δεν κατάφερε να κρατήσει το «βαρύ όνομα» και απέτυχε - iefimerida.gr

Πέντε λόγοι για τους οποίους το iPhone 5c της Apple δεν κατάφερε να κρατήσει το «βαρύ όνομα» και απέτυχε

Πέντε λόγοι για τους οποίους το iPhone 5c της Apple δεν κατάφερε να κρατήσει το
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Apple σε πρόσφατη ανακοίνωσή της ανέφερε ότι οι προσδοκίες που είχε η εταιρεία για το iPhone 5c δεν ήταν σωστές, καθώς τα αποτελέσματα έδειξαν πως οι περισσότεροι καταναλωτές προτίμησαν το 5s.
Βέβαια, όπως αναφέρει το popaganda.gr, τα νέα αυτά δεν είναι ακριβώς κακά μιας και οι καταναλωτές προτίμησαν ένα άλλο προϊόν της ίδιας εταιρείας, ωστόσο, οι πωλήσεις θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικές.

Το αν το 5c θα συνεχίσει να πωλείται όταν η Apple κυκλοφορήσει το iPhone 6, θα το μάθουμε σε λίγους μήνες, έως τότε όμως μπορούμε να δούμε τι ακριβώς ήταν το 5c και γιατί δεν κατάφερε να γίνει αυτό για το οποίο το προόριζαν οι δημιουργοί του.

Διαβάστε τους πέντε λόγους της αποτυχίας στο popaganda.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ