Δικαίωση της Forthnet από το Πρωτοδικείο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος - iefimerida.gr

Δικαίωση της Forthnet από το Πρωτοδικείο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Μονομελές Πρωτιδικείο Αθηνών δικαίωσε τη Forthnet, αναγνωρίζοντας ως άκυρη την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ με την οποία παραχωρήθηκαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος, για την τριετία 2013-2016, στην Κυπριακή εταιρεία διαμεσολάβησης δικαιωμάτων «Media Goal LTD».Η Forthnet είχε επανειλημμένως καταγγείλει το παράνομο της απόφασης να αναθέσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κυπριακή εταιρεία «Media Goal Ltd», παρά το γεγονός ότι ο Νόμος – και συγκεκριμένα το άρθρο 84 του Ν. 2725/1999 - επιτρέπει την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που χειρίζεται η ΕΠΟ μόνο σε νόμιμους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς. Για το ανωτέρω θέμα αλλά και για προηγούμενη αντίστοιχη παραχώρηση υφίσταται σε εξέλιξη έρευνα των Εισαγγελικών Αρχών για διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών όλων των εμπλεκομένων.

Επειτα αυτές τις ενέργειες η Forthnet αναμένει την επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για τα εν λόγω τηλεοπτικά δικαιώματα, τηρώντας όλα όσα ορίζει ο Νόμος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ