Πάγκαλος, απαξιωτικά: Τα Ποτάμια και οι Ελιές είναι λαθρεμπόριο ιδεών - iefimerida.gr

Πάγκαλος, απαξιωτικά: Τα Ποτάμια και οι Ελιές είναι λαθρεμπόριο ιδεών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε ο Θόδωρος Πάγκαλος, στο νέο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη. Αφορμή υπήρξε το όνομα του νέου πολιτικού σχήματος και με την ίδια αφορμή επιτέθηκε και στην «Ελιά».

Σύμφωνα με τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, η ονομασία «Ποτάμι» είναι ειδικά επιλεγμένο, ώστε να μην προκαλεί πολιτικές σκέψεις και να μην έχει θετικές ή αρνητικές αναφορές.
«Το ποτάμι, η ελιά, είναι έννοιες γενικές, που και δεξιός να είσαι και αριστερός, σου αρέσουν. Υπάρχει κανείς που να μην του αρέσουν τα ποτάμια και το ελαιόλαδο;» αναρωτήθηκε στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού Βήμα FM ο κ. Πάγκαλος, μη εξαιρώντας από τις βολές του και την «Ελιά», την πολιτική κίνηση στον κεντροαριστερό χώρο.
«Αυτό είναι λαθρεμπόριο ιδεών, το να χρησιμοποιείς έτσι έννοιες ουδέτερες» κατέληξε ο κ. Πάγκαλος, κατακεραυνώνοντας την προσπάθεια του Σταύρου Θεοδωράκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ