Φρικτές εικόνες από την Ινδονησία όπου φτιάχνονται τσάντες από δέρμα φιδιού -Πώς βασανίζονται πριν γίνουν αξεσουάρ - iefimerida.gr

Φρικτές εικόνες από την Ινδονησία όπου φτιάχνονται τσάντες από δέρμα φιδιού -Πώς βασανίζονται πριν γίνουν αξεσουάρ

Φρικτές εικόνες από την Ινδονησία όπου φτιάχνονται τσάντες από δέρμα φιδιού -Πώς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τσάντες, ζώνες, παπούτσια και πορτοφόλια από δέρμα φιδιού. Τα αγαπημένα αξεσουάρ συνήθως των πλουσίων γυναικών που θέλουν να κρατάνε τη μόδα στα χέρια... τους... Τι συμβαίνει όμως εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά; Εκεί όπου κατασκευάζονται αυτές οι χειροποίητες τσάντες, όπου πωλούνται σε «αστρονομικές» τιμές;. Φρίκη. Αυτή ίσως να είναι η απόλυτη λέξη. τραβήχθηκαν σεΟι εικόνες που έρχονται ένα σφαγείο στο χωριό Cirebon στην Ινδονησία προκαλούν την κοινή γνώμη, ενώ έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τις φιλοζωικές οργανώσεις.

Η διαδικασία έχει ως εξής: Οι εργάτες χτυπούν το φίδι στο κεφάλι και στη συνέχεια τοποθετούν έναν σωλήνα ανάμεσα στα σαγόνια του. Το ζώο γεμίζει με νερό και οι εργάτες δένουν γύρω από το λαιμό του ένα σχοινί για να το μετατρέψουν σε μπαλόνι. Αφού αφήσουν για περίπου δέκα λεπτά σε αυτή την κατάσταση το φίδι, στη συνέχεια το κρεμούν από ε ένα τσιγκέλι, κάνουν δύο τομές και το γδέρνουν.

Οπως αναφέρει ο independent, μόλις το δέρμα ψηθεί στον φούρνο για να ξεραθεί κουλουριάζεται σαν μπούκλα. Στη συνέχεια, οι εργάτες το βάφουν και το αφήνουν να στεγνώσει.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη επεξεργασία έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, καθώς τα ερπετά βασανίζονται άγρια πριν μετατραπούν σε ... αξεσουάρ.Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν τη φρίκη που κρύβεται πίσω από τη λάμψη των... πλουσίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ