Νεκρός 20χρονος στρατιώτης - iefimerida.gr

Νεκρός 20χρονος στρατιώτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας νεκρός και 20 ελαφρά τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου που έγινε στις 8 το πρωί ,στο ύψος του αεροδρομίου Αλεξανδρούπολης. Ο νεαρός οδηγός του οχήματος βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ορεστιάδα – Θεσσαλονίκη. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα το λεωφορείο να φύγει από τον δρόμο και να πέσει σε παρακείμενο χαντάκι.

Από την σύγκρουση βρήκε τον θάνατο ο οδηγός του Ι.Χ ενώ επιβάτες του λεωφορείου τραυματίσθηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για εξετάσεις.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι σειρήνες των ασθενοφόρων ξύπνησαν πολλούς πολίτες της Αλεξανδρούπολης. Ο νεκρός ήταν στρατιώτης και υπηρετούσε τη θητεία του (που σύντομα τελείωνε) στις Φέρες στην 110 μονάδα πυροβολικού.

Οι επιβάτες του λεωφορείου μεταφέρθηκαν σε ένα καφέ και περίμεναν τις αποσκευές τους για να συνεχίσουν το ταξίδι τους μετά από αυτό το τραγικό γεγονός που έζησαν.

Το αστυνομικό δελτίο αναφέρει:

"Σήμερα (7-08-2011) και ώρα 07:40, στο 9ο χλμ. Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης – Συνόρων, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Έβρου, που οδηγούσε 56χρονος ημεδαπός. Το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Ορεστιάδα – Θεσσαλονίκη και επέβαιναν σε αυτό τριάντα οκτώ (38) άτομα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου.

Επίσης, είκοσι (20) από τους επιβαίνοντες στο λεωφορείο, μεταφέρθηκαν για παροχή πρώτων βοηθειών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου οι δύο από αυτούς (ένας 25χρονος ημεδαπός και μία 66χρονη ημεδαπή), παρέμειναν για νοσηλεία επειδή τραυματίσθηκαν ελαφρά.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης."

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ