Ποια είναι η ξανθιά δημοσιογράφος που κάθεται δίπλα στον Σταύρο Θεοδωράκη, στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποια είναι η ξανθιά δημοσιογράφος που κάθεται δίπλα στον Σταύρο Θεοδωράκη, στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν καν πάρει το λόγο ο επικεφαλής της κίνησης «Το Ποτάμι» Σταύρος Θεοδωράκης, στην εκδήλωση στο Γκάζι για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου, το λόγο πήρε, παρουσιάζοντας τον εαυτό της, μια ξανθιά γυναίκα που καθόταν πλάι του: η δημοσιογράφος Γεωργία Λινάρδου.

Η Γεωργία Λινάρδου ξεκίνησε να εργάζεται στα μέσα ενημέρωσης το 1993. Πρώτη της δουλειά στο ραδιοφωνικό σταθμό ΩΧ FM. Ακολούθησε ο Flash 9,61, αλλά και η συνεργασία με τους τηλεοπτικούς σταθμούς Mega, Αnt-1, Αlpha. Συγκεκριμένα, εργάστηκε στις ομάδες των δημοσιογραφικών εκπομπών των Γιάννη Δημαρά, Λιάννας Κανέλλη, Αλέξη Παπαχελά και άλλων.

Από το 1996 έως σήμερα εργάζεται στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» και το περιοδικό «Έψιλον», ενώ διετέλεσε και αρχισυντάκτρια του περιοδικού «Nemecis» της Λιάνας Κανέλλη. Το 2008 έγραψε και εξέδωσε το βιβλίο «May Day, May Day».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ