Αναδίπλωση Άδωνι για το εισιτήριο των 5 ευρώ. «Όλα είναι πιθανά σε αυτό τον τόπο» απαντά για το αν εφαρμοστεί το μέτρο - iefimerida.gr

Αναδίπλωση Άδωνι για το εισιτήριο των 5 ευρώ. «Όλα είναι πιθανά σε αυτό τον τόπο» απαντά για το αν εφαρμοστεί το μέτρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα βήμα πίσω για το εισιτήριο των 5 ευρώ στα Πολυιατρεία, μετά τις αντιδράσεις κομμάτων και φορέων της Υγείας, έκανε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο υπουργός Υγείας μιλώντας στον Σκάι, υπεραμύνθηκε των θέσεων του λέγοντας ότι
«μοντέλο χωρίς εισητήριο, δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο». Όταν όμως ρωτήθηκε αν θα εφαρμοστεί το μέτρο μετά τις αντιδράσεις, δήλωσε χαρακτηριστικά: «όλα είναι πιθανά σε αυτό τον τόπο. Να δούμε πρώτα πώς θα ρυθμίσουμε το σύστημα και μετά έχουμε χρόνο»
Ο κύριος Γεωργιάδης, τόνισε ότι το εισιτήριο, είναι θέμα έλεγχου της ροής, δεν είναι μόνο θέμα είσπραξης, ενώ ανέφερε ότι οι ανασφάλιστοι στη χώρα μας, Έλληνες και αλλοδαποί είναι 2,6 εκατ. συνολικά.

Σε ό,τι αφορά την πρόταση Κρεμαστινού να βρεθούν τα 5 ευρώ από τα τυχερά παίγνια, λαχεία κλπ ο κ. Γεωργιαδης διερωτήθηκε γιατί δεν συνέβη αυτό επί Υπουργίας Λοβέρδου, οπότε μπήκαν τα 5 ευρώ στα νοσοκομεία. «Το 2011 ψηφίστηκε ο νόμος γιατί δεν έκανε πρόταση τότε ο κ. Κρεμαστινος; Μπορεί να άλλαξε γνώμη...» τόνισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ