Αυτός ο πωλητής αυτοκινήτων είναι τέτοια «γάτα», που ανάγκασε το Bloomberg να του κάνει ειδικό αφιέρωμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτός ο πωλητής αυτοκινήτων είναι τέτοια «γάτα», που ανάγκασε το Bloomberg να του κάνει ειδικό αφιέρωμα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τομ Χάρτλεϊ είναι έμπορος αυτοκινήτων. Έδρα της επιχείρησής του είναι τα Midlands της Βρετανίας και έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους υψηλούς πελάτες του μία μοναδική υπηρεσία, η οποία έγινε αφορμή ώστε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg να του κάνει ειδικό αφιέρωμα...

Το μορφωτικό του επίπεδο είναι σχεδόν ανύπαρκτο, καθώς δεν κατάφερε καν να τελειώσει το δημοτικό. Διέθετε, όμως, επιχειρηματικό δαιμόνιο, το οποίο είχε φανεί από νωρίς, όταν στα 12 του μόλις χρόνια πούλησε το πρώτο του αυτοκίνητο.

Έκτοτε, «τρέχει» μία πολύ επιτυχημένη επιχείρηση, η οποία ειδικεύεται στις υψηλές αποστολές, αναλαμβάνοντας να προσφέρει στους πελάτες της τα καλύτερα, σπανιότερα και ακριβότερα υπερ-αυτοκίνητα της αγοράς μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρετανία αυτοκίνητα Τομ Χάρτλεϊ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ