Γεωργιάδης κατά πάντων για το 5ευρω: Το ΠΑΣΟΚ έβγαλε ανακοίνωση για δικό του νόμο - iefimerida.gr

Γεωργιάδης κατά πάντων για το 5ευρω: Το ΠΑΣΟΚ έβγαλε ανακοίνωση για δικό του νόμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, των γιατρών, αλλά και της αντιπολίτευσης για το εισιτήριο των 5 ευρώ για ραντεβού στα πολυϊατρεία του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ). Ωστόσο, οι αντιδράσεις δεν περιορίστηκαν εκεί, αφού κόντρα υπήρξε και ανάμεσα στον κ. Γεωργιάδη με το ΠΑΣΟΚ.«Διάβασα ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για νόμο του ΠΑΣΟΚ» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ για το εισιτήριο των 5 ευρώ στα πολυϊατρεία του ΠΕΔΥ, υπογραμμίζοντας ότι θεσπίστηκε επί κυβέρνησης Παπανδρέου.

«Στα Κέντρα Υγείας του ΕΣΥ και στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων ισχύει το 5ευρω. Ισχύει όχι τώρα επί Γεωργιάδη, μπήκε ως 3 ευρώ επί Σημίτη το 2003 και έγινε 5ευρω επί Γιώργου Παπανδρέου, το 2011. Με νόμο του ΠΑΣΟΚ στα Κέντρα Υγείας και στα εξωτερικά ιατρεία ίσχυε το 5ευρω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας, επισημαίνοντας: «ΠΑΣΟΚ καταπράσινο μόνο του, σκέτη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι η σχετική απόφαση δεν ελήφθη ούτε επί Παπαδήμου, ούτε επί Σαμαρά, ενώ διευκρίνισε ότι, μπαίνοντας τα πολυϊατρεία στο υπόλοιπο σύστημα Υγείας, υιοθετούν και τους υπόλοιπους νόμους του ΕΣΥ, που είναι το 5ευρω.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ