Απειλές για τη ζωή της δέχεται η ελληνικής καταγωγής αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στην Κριμαία [βίντεο] - iefimerida.gr

Απειλές για τη ζωή της δέχεται η ελληνικής καταγωγής αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στην Κριμαία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απειλές για τη ζωή της, με μηνύματα και τηλεφωνήματα, δέχεται η ελληνικής καταγωγής αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στην Κριμαία, Ολγα Κοβιτίδη, τα τελευταία 24ωρα.

Οπως αποκάλυψε μιλώντας στο MEGA, τόσο η ίδια όσο και αρκετοί ακόμη βουλευτές της τοπικής κυβέρνησης της χερσονήσου έχουν δεχθεί απειλές έπειτα από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ουκρανία.

«Μόλις αποφασίσαμε για το δημοψήφισμα, άρχισαν τα τηλεφωνήματα με απειλές για φυσική εξόντωσή μας», είπε η Ολγα Κοβιτίδη, αναφερόμενη στην επίσπευση του δημοψηφίσματος για το μελλοντικό καθεστώς της ρωσόφωνης αυτόνομης δημοκρατίας.

«Ακόμη και τώρα δεχόμαστε και απειλητικά μηνύματα, αλλά δεν φοβόμαστε. Οταν βγήκα από το κτίριο μου της βουλής μου είπαν ότι έτσι κι αλλιώς θα με εκτελέσουν, αλλά πάνω από όλα μας ενδιαφέρουν τα συμφέροντα της Κριμαίας και για αυτό δεν μας τρομάζουν εθνικιστές και άλλοι εξτρεμιστές», πρόσθεσε η κ. Κοβιτίδη, η οποία είναι μία από τους δύο ελληνικής καταγωγής αντιπροέδρους της κυβέρνησης στην Κριμαία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ