Θα προλάβει ο Σπανούλης τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο; - iefimerida.gr

Θα προλάβει ο Σπανούλης τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αγώνα δρόμου» για να προλάβει την κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης (6/3, 9 μ.μ.) με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο για την 9η αγωνιστική του «Τοπ 16» της Ευρωλίγκας άρχισε ο Βασίλης Σπανούλης, σύμφωνα με το pamesports.gr.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μετά την επιστροφή της αποστολής από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του στο αριστερό γόνατο, που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο χθεσινό (28/2) ματς κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν ότι στο γόνατο του Σπανούλη έχει προκληθεί φλεγμονή. Ο τραυματισμός του «Κιλ Μπιλ» δεν κρίνεται ως σοβαρός, όμως, χρειάζεται προσοχή για να μην υπάρξει υποτροπή.

Ο Σπανούλης δεν θα αγωνιστεί την Καθαρά Δευτέρα (3/3) στην Πάτρα στην συνάντηση με αντίπαλο τον Απόλλωνα και άρχισε θεραπείες για να προλάβει το κρίσιμο ματς κόντρα στην Αρμάνι στο ΣΕΦ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ