Ανατριχιαστικά μακάβριο: Θα παντρευτεί τον νεκρό αγαπημένο της -Ζήτησε άδεια από τον Γάλλο πρόεδρο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ανατριχιαστικά μακάβριο: Θα παντρευτεί τον νεκρό αγαπημένο της -Ζήτησε άδεια από τον Γάλλο πρόεδρο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εγραψε τέσσερις επιστολές στον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολαντ εκλιπαρώντας τον να της επιτραπεί να παντρευτεί τον νεκρό αγαπημένο της.

Η Pascale-δε δίνονται περαιτέρω στοιχεία-, δυο χρόνια μετά το θάνατο του συντρόφου της Michel από καρδιακή προσβολή και μόλις ένα μήνα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας έλαβε την άδεια να προχωρήσει στο μυστήριο σε μια τελετή στην εκκλησία του St Omer στη Βόρεια Γαλλία, που ο «γαμπρός» θα παρίσταται μόνο μέσω φωτογραφίας.

«Αν και απεβίωσε, παραμένει ο άντρας μου», ανέφερε η Pascale σε γαλλικό μέσο. Το ζευγάρι έζησε μαζί 7 χρόνια μέχρι τον ξαφνικό χαμό του Michel τον Ιούνιο του 2012.

Η νομοθεσία που επιτρέπει τους μεταθανάτιους γάμους χρονολογείται από το 1959 στη Γαλλία. Από τότε έχουν πραγματοποιηθεί 300 τέτοιες μακάβριες τελετές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ