Η Κιμ Καρντάσιαν πληρώνεται για να βγει ραντεβού -Τι καταγγέλλει δυσαρεστημένος πελάτης - iefimerida.gr

Η Κιμ Καρντάσιαν πληρώνεται για να βγει ραντεβού -Τι καταγγέλλει δυσαρεστημένος πελάτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κιμ Καρντάσιαν βγαίνει ραντεβού αντί αμοιβής. Αυτό προκύπτει από τη δήλωση του δισεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Λούγκνερ ο οποίος, όπως υποστηρίζει, έδωσε στην τηλεπερσόνα 370.000 ευρώ για για να βγει για φαγητό μαζί του. Ομως, η βραδιά είχε άδοξο τέλος...

Σύμφωνα με το ΤΜΖ ο Λούγκνερ έδωσε στην Κιμ Καρντάσιαν το τεράστιο αυτό ποσό για να τον συνοδέψει ένα βράδυ για φαγητο και να χορέψει μαζί του. Ομως, η τηλεπερσόνα, δεν εκπλήρωσε τις επιθυμίες του. Μάλιστα, το δείπνο διακόπηκε απότομα, όταν ένας σερβιτόρος άρχισε να μιμείται τον σύντροφο της Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ και κάποιος άλλος λίγο αργότερα εκτόξευσε εναντίον του ρατσιστικά σχόλια. Η τηλεπερσόνα έγινε έξαλλη και φανερά εκνευρισμένη σηκώθηκε και έφυγε από το μαγαζί αφήνοντας σύξυλο τον δισεκατομμυριούχο.

Τώρα ο 81χρονος δηλώνει και αυτός με τη σειρά του εκνευρισμένος λέγοντας ότι η Κιμ πήρε τα λεφτά, ενώ ούτε το δείπνο ολοκλήρωσε, ούτε χόρεψε μαζί του, ούτε και είπε στους σωματοφύλακές της να τους αφήσουν μόνους όπως αρχικά είχαν συμφωνήσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ