Επανεμφάνιση Γιανουκόβιτς με συνέντευξη Τύπου σε ρωσική πόλη κοντά στα σύνορα με Ουκρανία - iefimerida.gr

Επανεμφάνιση Γιανουκόβιτς με συνέντευξη Τύπου σε ρωσική πόλη κοντά στα σύνορα με Ουκρανία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κι ενω όλοι αγνοούσαν την τύχη του, o Βίκτορ Γιανουκόβιτς εμφανίζεται και πάλι στο προσκήνιο, με συνέντευξη Τύπου στην οποία αναμένεται να μιλήσει για όλους και για όλα και να υποστηρίξει ότι παραμένει «νόμιμος πρόεδρος του ουκρανικού κράτους».

Επικαλούμενα πηγές του περιβάλλοντος Γιανουκόβιτς, τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων μετέδωσαν ότι o καθαιρεθείς πρόεδρος της Ουκρανίας θα δώσει συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή το απόγευμα στην παραποτάμια πολη της νότιας Ρωσίας Ροστόφ Ον Ντον (ή Ροστόφ επί του Ντον), στη βορειοανατολική άκρη της Μαύρης Θάλασσας, στην Αζοφική Θάλασσα, στις εκβολές του ποταμού Ντον, όπου φέρεται να έχει στήσει το αρχηγείο του.

Η εξέλιξη έρχεται να επιβεβαιώσει την πληροφορία ότι η Ρωσία παρείχε άσυλο στον ανατραπέντα πρόεδρο.

Την ίδια ώρα και ενώ η ένταση στη χερσόνησο της Κριμαίας κλιμακώνεται, ο μεταβατικός πρόεδρος της Ουκρανίας και πρόεδρος του κοινοβουλίου Αλεξάντρ Τουρτσίνοφ μεταβαίνει στη Σιμφερόπολη (πρωτεύουσα της Κριμαίας).

«Ο Τουρτσίνοφ αναχωρεί σήμερα για τη Συμφερόπολη», δήλωσε ο Ουκρανός πρέσβης στο ΝΑΤΟ Ίγκορ Ντόλχοφ από τις Βρυξέλλες έπειτα από μια συνάντηση των υπουργών Άμυνας των χωρών μελών του ΝΑΤΟ στην οποία ήταν παρών και ο ουκρανός αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Αλεξάντρ Ολίνικ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ