Το Volvo Concept Estate είναι ένα πολύ όμορφο Shooting Brake - iefimerida.gr

Το Volvo Concept Estate είναι ένα πολύ όμορφο Shooting Brake

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Volvo αλλάζουν πολλά και με το Concept Estate, το πολύ όμορφο τρίθυρο shooting brake που θα εμφανιστεί στο σαλόνι της Γενεύης, οι Σουηδοί ολοκληρώνουν την τριλογία των πρωτοτύπων με την οποία παρουσιάζουν την καινούργια και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σχεδιαστική τους ταυτότητα.

Η οποία και στην περίπτωση αυτή δανείζεται στοιχεία και από το παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα από το 1800 ES, τη στέισον εκδοχή του θρυλικού P1800 του «Άγιου» της δεκαετίας του΄70 όσο και από το μεταγενέστερο 480.

Πέρα όμως από την εξωτερική εμφάνιση του Concept Estate πρέπει να εστιάσουμε και στο εσωτερικό του, όπου τα αναλογικά όργανα του πίνακα έχουν αντικατασταθεί από ψηφιακές οθόνες και τα κλασικά μπουτόν και διακόπτες από μια οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα, όπως δηλαδή επιβάλλουν τα σύγχρονα δεδομένα.

Ταυτόχρονα το εσωτερικό του πρωτότυπου μας δίνει μια πολύ καλή πρώτη αίσθηση για το interior design της νέας γενιάς του XC90, του αυτοκινήτου που ακριβώς όπως είχε κάνει πριν από μια δεκαετία η τρέχουσα εκδοχή του, θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας περιόδου για τη σουηδική εταιρεία. Η πρεμιέρα του καινούργιου XC90, που θα κινείται από τη νέα γενιά κινητήρων με την επωνυμία Drive-E θα γίνει το Σεπτέμβριο στο Παρίσι.

Το Volvo Concept Estate είναι ένα πολύ όμορφο Shooting Brake | iefimerida.gr 0
Το Volvo Concept Estate είναι ένα πολύ όμορφο Shooting Brake | iefimerida.gr 1
Το Volvo Concept Estate είναι ένα πολύ όμορφο Shooting Brake | iefimerida.gr 2
Το Volvo Concept Estate είναι ένα πολύ όμορφο Shooting Brake | iefimerida.gr 3
Το Volvo Concept Estate είναι ένα πολύ όμορφο Shooting Brake | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ