Thinkbeer: Η πρώτη αμιγώς ελληνική μπυραρία που φιλοξενεί προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας [εικόνες] - iefimerida.gr

Thinkbeer: Η πρώτη αμιγώς ελληνική μπυραρία που φιλοξενεί προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε έναν ήσυχο πεζόδρομο του Περιστερίου, στη Μεγάλου Αλεξάνδρου οι άνθρωποι που αγαπούν τη μπύρα δημιούργησαν κάτι μοναδικό: την πρώτη ελληνική μπυραρία που φιλοξενεί προϊόντα από κάθε περιοχή της Ελλάδας.

Πρόκειται για το Think Beer που στηρίζει τις ελληνικές μικροζυθοποιίες και ο κατάλογός του περιλαμβάνει 46 διαφορετικές μπύρες σε μπουκάλι και 6 διαφορετικές βαρελίσιες.

Με αποκλειστική προτεραιότητα να αναδείξουν το ελληνικό στοιχείο, συνοδεύουν τις μπύρες με μια σειρά από μεζέδες που συνδυάζονται αρμονικά με τα αινιγματικά αρώματα που αναδύονται από το πάντρεμα της βύνης, του λυκίσκου και της μαγιάς.

Στο Thinkbeer μπορεί κανείς να συναντήσει όλα τα κλασσικά ποτά που σερβίρει ένα bar αλλά και πιο εναλλακτικά τα οποία βασίζονται στην ελληνική παραγωγή όπως λικέρ μαστίχας, τσικουδιά, τεντούρα, ρακόμελο και φυσικά μια ποικιλία από τα καλύτερα ελληνικά κρασιά, ούζα και τσίπουρα.


Εικόνες: foursquare

Thinkbeer, Μεγάλου Αλεξάνδρου 63, Περιστέρι

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περιστέρι Thinkbeer ελληνική μπυραρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ