Αυτός είναι ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη συλλογή βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη συλλογή βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο

Αυτός είναι ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη συλλογή βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πιστεύετε ότι είστε μεγάλοι για βιντεοπαιχνίδια; Καιρός να αναθεωρήσετε, αφού το βραβείο για τη μεγαλύτερη συλλογή βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο έχει κερδίσει ο 43χρονος Τεξανός Μάικλ Τόμασον που έχει στη συλλογή του 11.000 βιντεοπαιχνίδια.

Ο Τόμασον ξεκίνησε τη συλλογή του το 1982 και έχει επιβάλει στον εαυτό του έναν προϋπολογισμό $3000 τον μήνα που μπορεί να ξοδεύει σε παιχνίδια, αναβαθμίζοντας συχνά τη συλλογή του, η οποία υπολογίζεται ότι αξίζει συνολικά 800.000 δολάρια.

Μάλιστα, στα ράφια του βρίσκει κανείς σπάνια συλλεκτικά αντικείμενα όπως τις κονσόλες Casio Loopy και Apple Pippin καθώς και το σύστημα Colecovision.

Ωστόσο ο ίδιος δεν προλαβαίνει να παίξει με αυτά. Μάλιστα, απολαμβάνει λιγότερο από 3 ώρες παιχνιδιού την βδομάδα και συμβουλεύει τους φανατικούς gamers να περιμένουν πριν αγοράσουν παιχνίδια που μόλις έχουν βγει στην αγορά καθώς χάνουν το 1/3 της αρχικής τους αξίας περίπου 6 με 8 μήνες μετά.

Αυτός είναι ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη συλλογή βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο | iefimerida.gr 0
Αυτός είναι ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη συλλογή βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βιντεοπαιχνίδια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ